יואב, קורן ונועם הצלמים הכי מוכשרים, מקסימים, מסוקסים, מצחיקים ו א ד י ר י ם ! תודה! תודה! תודה!
תודה ענקית ומכל הלב על מפגש ראשון כייפי ומרגיע, שיחות טלפון מעודדות ויום חתונה מושלם בזכותכם! אני חושבת שאיך שהדלת נפתחה ואתם נכנסת לחדר המלון התחיל להיות לי רוגע וכייף בלב, התחלתי באמת להנות מהיום הזה.
הגעתם בדיוק בזמן, עם חיוך כובש, נכנסתם ופתאום לא הרגשתי אתכם, הייתם ולא הייתם, התאפרתי, צחקתי, עשיתי פרצופים, הרגשתי הכי כוכבת בעולם (משהו שמאוד פחדתי ממנו כל הצילום הזה וכל תשומת הלב אליי ועליי והפחד נעלם בשנייה שבאתם). זרמתם איתנו, אנחנו זרמנו אתכם, הרגיש שבכלל לא היה צריך לדבר והכל נעשה בשלווה וכייף ענקי.
צחקנו בזכותכם, חייכנו, הזמן טס לנו ומכל היום הזה נהנינו! הייתם יום שלם על הרגליים ואפילו לשנייה לא התלוננתם או עשיתם פרצוף של מנוחה ונשארתם עד אחרון האורחים! אתם מלאים בשלווה, בצניעות, בטוב לב ובמקצועיות שלא נפגשתי בה עד היום שפגשתי אתכם.
התמונות מדהימות! מ 2,300 -+ תמונות לבחור לאלבום זה בלתי אפשרי כי כל התמונות מושלמות!!!!
שיש 2 צלמי סטילס גאונים כמוכם כל אחד תופס משהו שונה ואחר בתמונה שצולמה באותה השנייה.
הסרט וידאו פשוט מדויק, מקסים, ערוך בטוב טעם ולא מעייף כמו רוב הסרטים שרגילים לראות... שלושתכם יחד זו עסקת החבילה הכי טובה שיכולנו לבקש!!! הייתם חלק עצום מיום מאושר שהיה לנו ולעד נזכור אתכם! מקווים מאוד לראות אתכם באירועים נוספים :) אסף ומיכל...