הגענו לחוות אלנבי לאחר המלצות רבות למקום חתונה למס' מצומצם של אורחים (180). קבענו איתם לשעה מאוחרת יחסית אחרי שנראה עוד כמה אולמות כי היינו בטוחים שהם ממש יקרים אבל אחרי שעשינו את סבב האולמות והגענו אליהם גילינו את פיסת גן העדן הפסטורלית הזו שנקראת חוות אלנבי. דיברנו עם ענת ובאותו ערב הפגישה ידענו שנינו ששם אנחנו רוצים להתחתן. המקום מדהים בצורה יוצאת מן הכלל והצוות מקסים. בטעימות שהגישו לנו לפני האירוע היה שפע בלתי נורמלי ואוכל טרי וטעים בטירוף!!! ביום האירוע לא רציתי לנדוד למקומות רחוקים כדי להצטלם אך למזלנו בחווה עצמה יש מלא מקומות שניתן להצלם בהם והלוקיישן היה גם, כמובן, מהמם. החתונה הייתה מתוקתקת בעזרתו של זוריק, מנהל האירוע. הרגשנו שהכל הולך לפי הלו"ז והכל עבר מהר (מידי!!!) וחלק. זוריק כל הזמן דאג שאנחנו שותים מים ונענה לכל בקשה שלנו. לאחר החתונה קיבלנו טלפונים מאנשים שאמרו שהמקום מדהים ותיארו אותו כאירופאי (היו שאמרו מערב פרוע בגלל שהאולם כולו מעץ אבל אני לא ממש הבנתי מה הקשר...). החמיאו לנו על השפע והאוכל וכמובן שהייתה חתונה מדהימה ומלאת אנרגיות טובות. אז אם אתם מחפשים מקום שיש לו טאץ' קצת אחר, מצומצם ומתאים לאירוע יחסית קטן (עד 250 איש נראה לי) - חוות אלנבי היא המקום בשבילכם. חשוב לציין שהמחיר למנה היה ממש לא גבוה כמו שחשבנו אבל אולי זה בגלל שעשינו חתונה בחורף (ממש מומלץ וזול דרך אגב).
תאריך קבלת השירות: 18/02/15 אהבתי: את היחס, העיצוב, הגודל, האוכל מדהים!! לא אהבתי: בגלל שהיינו קצת באופוריה לקח לנו זמן עד שהסדרנו תשלום אבל מהאולם לא התקשרו אלינו בקשר לזה ופדו את הצ'ק ביטחון שהשארנו להם מבלי להודיע. דיברנו עם מנהל המקום והכל הסתדר. מחיר: 250 הערות לגבי המחיר: המחיר למנה ולא כולל 3,750 ש"ח תאורה והגברה