פנינו לאורית לאחר שהתאכזבנו מאוד מהאינטרקציה עם המפיק הראשון איתו סגרנו, בזכות ההמלצות החמות עליה קראנו באתר.
המטרה העיקרית הייתה שיהיה מישהו אחראי מטעמנו ביום החתונה, אשר יוכל לטפל בבעיות שיצוצו ולנצח על כל הארוע. לשנינו היה חשוב מאוד שהארוע יהיה מושלם, שהכל יתקתק ושלא נטריח אף אחד מבני המשפחה בביצוע משימות שונות כמו ספירת מוזמנים מטעמנו, פיקוח על האוכל, תשלום לספקים, חלוקת טיפים ועוד ועוד.
כשנפגשנו עם אורית בפעם הראשונה (כ-3 חודשים לפני הארוע), למרות שחששנו מעט, הבנו מיד שעשינו את ההחלטה הנכונה. אורית שידרה ביטחון, ניכר כי יש לה ניסיון רב בתחום, סיפקה לנו רשימה של מטלות ודברים שעלינו לדאוג ולשים לב אליהם ויצאנו איתה לדרך. כל שאלה או התייעצות עמה נענתה מיד, אורית המליצה לנו על ספקים שונים איתם היא עובדת, לתמוך ולסייע בכל מקרה של התלבטות בהתנהלות מול אולם הארועים.
בשלב מתקדם יותר אורית הגיעה איתנו לפגישת הספקים עם האולם, שם הרגשנו שיש מישהו שיודע בדיוק איך ארוע צריך להתנהל ותרמה מנסיונה על מנת לקבוע את הלוז האופטימלי, ואיך לארגן כל פרט על מנת שהכל יתקתק.
כשבוע לפני החתונה אורית ביצעה את אישורי ההגעה, אשר בוצעו למופת. היה לנו ארוע עם הרבה הסעות ממקומות שונים בארץ, אורחים עם העדפות שונות עבור האוכל (צמחוניים\טבעוניים ועוד), היא דאגה לשאול כל אחד מה הוא מעדיף לאכול, ומאיפה הוא מתכנן לקחת את ההסעה. המשיכה להתקשר לכל האורחים שלא היו זמינים וכאלה שלא ידעו לתת תשובה סופית לגבי האם יגיעו או לא (דבר חשוב מאין כמותו כאשר מגיעים לשלב ההתחייבות מול האולם). לאחר סיום אישורי ההגעה, נפגשנו עם אורית לפגישת טרום הפקה, שם עברנו על הלוז של הארוע, כל הפרטים הקטנים (החל ממתי כדאי להתחיל את החופה ועד למתי כדאי להוציא את הקינוחים). אורית לקחה את מספרי הטלפון של כל הספקים, נהגי האוטובוס, מחזיקי החופה ועוד ועוד, הכל כדי שלא נצטרך להתעסק בכלום בארוע עצמו.
יום לפני הארוע אורית לקחה מאיתנו את האביזרים שתכננו לחלק ברחבה, טבעות, אישורים למיניהם בשביל החופה, התקשרה לכל הספקים כדי לעבור איתם על הלוז ולוודא שכולם מסונכרנים ומעודכנים על הפרטים. בכל שלב ושלב הרגשנו רגועים שיש מישהו שאפשר לסמוך עליו ושנהיה רגועים ביום החתונה.
ביום החתונה עצמו אורית הגיעה לאולם בשעות הצהריים כדי לדאוג שכל ההקמה מתבצעת כמו שצריך, שהעיצוב כפי שרצינו, שהבר כפי שהזמנו, שהאוכל לפי התפריט שביקשנו, שכולם סגורים על הלוז, שסידורי השולחנות מאורגנים ועוד ועוד.
כשהגענו לארוע לא היינו צריכים לדאוג לכלום, אורית תקתקה את הארוע ודאגה לכל הפרטים הקטנים: לברר אם יש הסעה שמתעכבת, לספור מוזמנים (סופר חשוב שיש נציג מטעם הזוג שמבצע את הספירה), בזמן האוכל, יחד עם העוזרת שלה, עברה בין כל השולחנות ווידאה שכל האורחים קיבלו את המנות שביקשו (צמחוניים וטבעוניים למיניהם), כשהגיעו אוטובוסים, יחד עם העוזרת שלה אורית חילקו פתקיות הושבה לאורחים על מנת למנוע עומסים בכניסה. במקרה והגיעו יותר אורחים מהצפוי, אורית דאגה למצוא להם מקומות ישיבה ובקיצור לא היינו צריכים להתעסק בכלום! בסיום הארוע אורית שילמה לכל הספקים והחתימה אותם על כך שהתשלום התקבל, דאגה לחלק לכולם טיפים (משהו שבטוח לא היינו מצליחים לעשות בעצמנו והיינו צריכים להטריח בני משפחה).
לאחר הארוע המון אורחים שאלו מי זו הבחורה שפרפרה ורצה ממקום למקום, דאגה לשאול אם הכל בסדר, חילקו המון מחמאות על כמה נעימה היא הייתה וכמה כיף היה להם שדאגו להם. היום כשאנחנו מסתכלים לאחור, ובמיוחד לאור כל המחמאות שקיבלנו על כמה הארוע היה מאורגן וכמה אנשים נהנו, אנחנו מבינים שלבחור באורית הייתה ההחלטה הכי נבונה שעשינו, היא מקסימה, נעימה, בעלת חוש הומור, קלילה, משדרת בטחון ופתיחות, תמיד רוצה לעזור, תמיד זמינה, ופשוט נותנת הרגשה שהכל בשליטה! אין לנו מושג איך היינו מסתדרים באותו ערב בלעדיה ואנחנו ממליצים בחום לכל מי שמתלבט שלא יחשוב פעמיים!!!!!
-אנה ויבגני 19.2.2015-...