פשוט מזעזע. אין מילים!!
בפגישה הראשונה קבעתי איתה לשעה 17:30. יצאתי באמצע פגישה בעבודה כדי להגיע וכשהגעתי החנות הייתה סגורה!! בילי אמרה שקבענו לשעה 17:00. הנחתי שהיה חוסר הבנה.
בפעם השנייה שהגעתי היא הייתה מאוד נחמדה, הראתי לה איזה זר אני רוצה והיא הבטיחה לעשות לי כזה ואפילו רשמה כל פרט ופרט ואפילו הבטיחה לי שהקישוט לרכב יהיה באותם צבעים. גם יום לפני החתונה התקשרתי לוודא שהיא זוכרת.
היא אמרה לי לא לדאוג ושזה יהיו כמו שביקשתי.
האמת היא שסמכתי עליה כי היא עשתה לאחותי זר ממש יפה, אבל לצערי התברר לי שזול זה גם זול באיכות!! שילמתי 200 ש"ח על הזר ועל קישוט הרכב- שזה ממש זול, אבל גם נראה ככה..
כשקיבלתי את הזר הייתי בהלם מכמה הוא רחוק ממש שביקשתי- ומכוער.
הוורדים נבלו במהלך היום וממש התבאסתי להצטלם על הזר.
גם הקישוט לרכב היה לא קשור ודיי בסיסי.
הרגשתי שממש מזלזלים בי ושפשוט לא היה אכפת לה איך זה יצא. זה היה רחוק ממה שביקשתי וממה שהיא בעצמה כתבה!! ביקשתי ורדים לבנים וצהובים. עד כמה זה קשה?? היו רק לבנים והיו מן מוטות ירוקים תקועים בזר. ביקשתי שכל הגבעולים יהיו מכוסים בתחרה, ובכלל לא היה תחרה והיו מכוסים בחצי. בקיצור, היא כאילו לא הקשיבה לי בכלל ועשתה מה שבראש שלה- ובחוסר טעם מוחלט.
מאוד מאוד לא מומלץ ומאכזב! משקיעים כל כך הרבה בחתונה- כדאי להשקיע עוד קצת ולקבל איכות ולא זבל.
אהבתי: פשוט כלום לא אהבתי: זלזול בלקוח, חוסר מקצועיות, בלאגן מחיר: 200