קיבלנו המלצות על איזי ווד משני זוגות חברים שעשו חתונה דרכם במקביל. הביקורת מתחלקת לשני חלקים - הביקורת על הבחורה שארגנה לנו את בחירת האולמות ואיתה סגרנו את החוזה והביקורת על הבחורה שארגנה לנו את הספקים.
הראשונה היתה פשוט גרועה, לא תאמה לנו את הפגישות כמו שצריך (הגענו לאולם ריק או לאולמות שלא ידעו שאנחנו מגיעים), מרחה אותנו עם החוזה - עשתה טעויות בחישוב, לא הסבירה לנו כמו שצריך את הפרטים של מה זה אומר מינימום מוזמנים מעבר ובקיצור לא משהו בכלל. עצה לכם - תקראו טוב טוב את החוזים ותבינו כל מילה כי לפעמים איש המכירות אומר משהו אחר ממה שכתוב בחוזה, אבל מה שחותמים עליו הוא מה שקובע!
השנייה הייתה נהדרת, התאימה לנו ספקים מושלמים, קלטה את הראש שלנו והייתה פשוט מקסימה ובעלת יחסי אנוש מדהימים.
בסופו של דבר העסקה יצאה די משתלמת כלכלית וגם חסכו לנו את הכאב ראש של לחפש ספקים לבד. הייתי ממליצה להם להעיף את הבחורה הראשונה שהיא פשוט לא רצינית.......
תאריך קבלת השירות: 21/01/15 אהבתי: את הבחורה שארגנה לנו את הספקים לא אהבתי: את הבחורה שאיתה סגרנו את החוזה מחיר: 102,000