צוות הגן השקוף המדהים!
מהרגע הראשון שנכנסנו לגן – התאהבנו! ולא רק בגן והאולם המושקעים והמטופחים, אלא, ובעיקר, בצוות המטורף הזה, שמההתחלה ועד הסוף ליווה אותנו בהמון חום ואהבה, ומרגישים שעבודתם נעשית מכל הלב!
זה מתחיל מהילה, שהציגה לנו את הגן לראשונה, וענתה בסבלנות לכל שאלה. ממשיך בנועה המפיקה, שלא עזבה אותנו לדקה לאורך התהליך. דאגה, התקשרה, המליצה, שדרגה ונתנה לנו תחושה של משפחה.
אחר כך הגיע אלירן, מנהל האירוע, שפשוט לא אמר פעם אחת – "לא", כל מה שביקשנו – קיבלנו! לא הרשה לנו לדאוג אפילו לרגע בזמן האירוע, תקתק את הכל והרגיע את המשפחה, המקצועיות והניסיון מדברים בעד עצמם, ויותר מכל, החיוך ברגעים הלחוצים.
ואיך אפשר שלא לשבח את גל? תאורה והגברה ברמה גבוהה שהשפיעה על כל האווירה ודאגה שכולם יישארו כל הלילה על הרחבה.
הבר של ג'רמי עבד בלי הפסקה, ברמנים חייכנים ומקסימים (זה מה שמספרים האורחים) עם בר אקטיבי ברחבה ושדרוגים מדליקים (ומשתלמים).
והאוכל... האוכל... כ-ו-ל-ם מדברים על האוכל! בקבלת פנים! עיקריות! קינוחים! והמלצרים כאלה אדיבים, ודאגו לכל הצמחונים, טבעונים ומבוגרים, שכולם יאכלו וישתו, פינקתם בכל מה שאפשר...
כל אלו, על קצה המזלג, על הצוות הזה, בקיבוץ שפיים, שהכניס אותנו, מכל הלב, למשפחה הקיבוצית הזאת, וכבר ברור שנחזור לשם בברית.
הם הפכו את החוויה הזאת למושלמת, טובה משדמיינו,
תודה, תודה, תודה!