חיפשנו מקום איכותי לחתונה קטנה של בערך 150,משימה לא פשוטה בעיקר שקיימים יחסית מעט מקומות שמאפשרים להכיל כזו כמות של אנשים בארץ. ראיתי לפחות 15 מקומות, ואנדרומדה היה המקום האחרון שראיתי. מהרגע הראשון כשנכנסתי התאהבתי במקום , וילה ים תיכונית מטריפה עם נוף עוצר נשימה. לאורך כל הדרך האינטרקציה עם עובדי המקום ובעיקר חן ( הבעלים של המקום), הייתה פשוט יוצאת מן הכלל - נעימה ולא "חתונתית" , הלכו לקראתנו בכל מה שביקשנו. האוכל המקום ברמת מסעדת גורמה ( לקחנו תפריט לא כשר) וקיבלנו המון מחמאות מהאורחים על האוכל והאווירה. השירות המעולה, עם אנשי צוות מקצוענים שדאגו לכל דבר הכי קטן במהלך האירוע, לפעמים עוד לפני שביקשנו (: בקיצור ממליצה בחום רב לכל מי שמחפש איכות בלתי מתפשרת לאירוע בוטיק.
אהבתי: את האווירה הקסומה, האוכל, אנשי הצוות, השירות לא אהבתי: הדבר היחיד שהפריע לי שלקחו את האוכל טיפה מוקדם מידי, היו לנו אורחים שאיחרו ופיספסו את האוכל של קבלת הפנים שהוא ללא ספק ההי לייט של המקום וחבל. מחיר: 400 הערות לגבי המחיר: כולל בר ברמת ביניים ( שידרגנו לבד), הגברה\ תאורה