דף הבית   >   נותני השירות   >   מועדון התיאטרון   >   חוות דעת של איתי ורקפת

חוות דעת על מועדון התיאטרון

איתי ורקפת
וואו וואו ושוב וואו! כבר משלב חיפוש האולם הייתה לנו התחושה שזה יהיה המקום שלנו,
חששנו קצת מהמיקום כי אנחנו גרים במרכז והמשפחה שלו מהצפון אבל הייתה זרימה טובה של המשפחות בנושא - אי אפשר לא להתאהב במקום.
כבר מהפעם הראשונה שנפגשנו עם טל – מנהל המועדון ועם איציק – מנהל האירועים – התאהבנו, חיפשנו מקום שהוא קצת אחר, נמאס לנו מאולמי וגני ורצינו משהו שיתאים יותר לאופי שלנו!
המועדון היה המקום הראשון שהיינו וכבר מהפעם הראשונה שהגענו היה לנו ברור ששם נתחתן! בעצתו של טל הלכנו לראות מקומות אחרים אבל אף אחד מהמקומות לא השתווה למועדון.
מועדון התאטרון הוא בדיוק מה שחיפשנו! מצד אחד מועדון הופעות שזה הכי אנחנו ומצד שני יש לו קלאסה אחרת, רמת הארגון, התקתוק וההשקעה הן מעל להכל! (או כמו שטל אומר - "זה סטנדרט" :) )
כל התקופה עד החתונה וגם לאחריה היינו בקשר ישיר עם טל המדהים!!!! שהיה הרגיעון והאיזון שלנו (שלי במיוחד!!)
הוא תמיד מצא פתרון לכל דבר, היה זמין לכל שאלה, התייעצות, הכל! פשוט איש יקר!
גם איציק מנהל האירוע המדהים! הוא פשוט רוח רפאים, מתקתק הכל בזמן האירוע והכל בכזה רוגע ובכזאת שלווה!
מנהל האירוע האולטימטיבי!

אז לכל מי שמחפש מקום לחתונה אחרת ומיוחדת (אחת כזאת שלא ישכחו כמו שהאורחים שלנו אמרו...) - זה המקום!!! 
אהבתי: שלא היינו צריכים לדאוג לכלום!!! הגענו בראש שקט במטרה להיות במסיבת החתונה המדהימה שלנו!טל המליץ לנו על הספקים וחיבר אותנו עם אנשי המקצוע הכי טובים שיש!ידענו שאנחנו בידיים טובות ופשוט נהנינו מכל רגע! אנחנו עדיין בטירוף גם חודש אחרי!!טל, איציק ושקמה (שיקוש המהממת!) - תודה על הכל!!!! אתם מדהימים!!!אוהבים אתכם! - איתי ורקפת 20.11.14
לא אהבתי: שנגמר - אם היינו יכולים היינו חוזרים על החתונה שוב ושוב ושוב - ורק במועדון התאטרון!!!
מחיר: nan
הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל :)
מועדון התיאטרון