דף הבית   >   נותני השירות   >   גלעד בן שץ - צלם   >   חוות דעת של mor.ram87

חוות דעת על גלעד בן שץ - צלם

mor.ram87
לגלעד וניר הגענו דרך המלצות חמות של חברים. חיפשנו צלמים שלא יביימו אותנו ובעיקר יתפסו את הרגעים הספונטניים והמיוחדים שיש בכל חתונה.
בפועל המציאות עלתה על כל הציפיות, מהפגישה הראשונה עם גלעד הבנו שאנחנו בידיים טובות של צלמים מקצועיים – פשוט אומנים.
מעבר למקצועיות ולעין המיוחדת שידעה לתפוס רגעים ותמונות מדהימות- גם בתמונות הנוף וגם באירוע עצמו- אנחנו לא מתארים לעצמנו איך היינו עוברים את היום המלחיץ הזה בלעדיהם.
הקלילות והצחוקים הפכו לנו את יום החתונה ל-לא פחות ממושלם ואפשר לראות זאת בתמונות – אנחנו רק צוחקים וצוחקים כי פשוט היה לנו כיף איתם!! רואים את החיבור המעולה שיש לגלעד וניר וזה הופך את הכול לכיפי וזורם והתמונות מדברות בעד עצמן.
התמונות יצאו לא פחות ממושלמות עם זוויות מקוריות ורגעים בלתי נשכחים שגלעד וניר הצליחו לתפוס וגם צלם הסטילס הנוסף- גל – שהגיע לאירוע.
באירוע עצמו הם ממש נטמעו בקהל ובקושי הרגשנו שמצלמים אותנו, בחופה לא הסתירו והפריעו לקהל כמו שקורה בהרבה חתונות. עם זאת הם תפסו רגעים נדירים שללא התמונות לא היינו מודעים לקיומם.. הם נשארו עד הרגע האחרון- ממש עד שסגרנו את המוזיקה והלכנו הביתה. נציין גם שמכירים את הדיג'יי המעולה שלנו- אלי דאודאו מפפריקה ד'יגיי- שהמלצה עליו ניתנה בנפרד, והכל פשוט זרם טוב.
צלמים הם אחת הפונקציות הכי חשובות בחתונה כי בסופו של דבר מה שנשאר זה הזיכרונות התמונות והווידאו ופה לא היינו מוכנים להתפשר – ומעבר לכך שעשינו את הבחירה הכי נכונה שיש מבחינת מקצועיות ואומנות גם זכינו להכיר אנשים צנועים, מקסימים ופשוט קורעים מצחוק!
לסיכום- כל הזוגות שלא מוכנים להתפשר על איכות ואומנות לשמה, וגם רוצים להעביר את היום בכיף- זו הבחירה הנכונה! אנחנו כבר יודעים מי יהיו הצלמים באירוע הבא שלנו!
אהבתי: את גלעד וניר, והתוצרים שיצאו בסוף :)
לא אהבתי: לא קיים דבר כזה
מחיר: nan