דף הבית   >   נותני השירות   >   דורון אשכנזי   >   חוות דעת של קוביליה

חוות דעת על דורון אשכנזי

קוביליה
מאכזב
אחרי סבב בהרבה חנויות, החלטנו שאנחנו לא מתפשרים על איכות וקונים במקום שאמנם יקר, אבל יבטיח "שקט נפשי" והלכנו לקנות שתי חליפות חתונה אצל דורון אשכזי. שבוע לפני החתונה, הגענו למדידות והתבקשנו למדוד את החליפה ללא החולצה שקנינו כי היא כבר מגוהצת ומדדנו חולצה זהה עם החליפות שלנו. למחרת היו הצילומים שלפני החתונה (למזלנו פיצלנו את יום הצילומים מיום החתונה) וגילינו שעל חולצה אחת יש כתמי קפה ענקיים ועל השני כתם קטן ולא בולט במיוחד, אך במקום שקשה לפספס.
את הצילומים נאלצנו לעשות עם הכתמים כי לא היה לנו זמן לעשות משהו בנידון. כשדיברנו עם יוגב, הוא אמר שאין לו מה לעשות עם חולצות שנלבשו כבר ולכן לא יכול להחליף לנו, הסברנו לו שלא ממש מעניין אותנו מה הוא יעשה איתן ושגם לנו אין כל כך מה לעשות איתן ולבסוף הוא הסכים לשלוח אותן לניקוי יבש ולהחזיר יום לפני החותנה כששום דבר לא מבטיח שכתמי הקפה יעלמו. התעקשנו על חולצות חלופיות ולמזלנו למחרת הוא אמר שהחולצות לא יגיעו בזמן מהניקוי היבש ושנבוא לקחת חולצות חלופיות.
בדקנו את החולצות בזכוכית מקדלת, לא היו כתמים, הן היו אותו סוג ואותה מידה ויצאנו מרוצים. ביום החתונה כשמדדנו את החולצות גילינו שאמנם תפור על אחת מהן טיקט עם המידה M, אבל היא למעשה S!!!! ונאלצתי ללבוש את חולצת הגיבוי שלי שנקנתה מרנואר לאורך כל האירוע.
פאשלות כאלו הייתי מוכן לספוג מחנות זולה, לא מחנות ששילמתי לה 5400 שקל!!! (2 חליפות). אני ממליץ בחום להתרחק מהחנות או להתפלל חזק שהפאשלות האלו היו משהו אישי נגדנו.
אהבתי: את העיצוב
לא אהבתי: את הכל השאר! מתחרט שדרכנו שם!
הערות לגבי המחיר: לשתי חליפות
דורון אשכנזי