דף הבית   >   נותני השירות   >   אור זהבי   >   חוות דעת של michaliebs

חוות דעת על אור זהבי

michaliebs
יש רגעים בחיים שאתה לא מאמין שהתרחשו באמת. כנראה שזה היה הייעוד של אור, להיות האיש שדואג לשמור זכרונות שמחים באופן שממחיש אותם הכי קרוב שאפשר למציאות (לא נראה לי שאגזים כשאומר שאפילו משפר את המציאות...).
אור הביא איתו, מעבר לציוד צילום מעולה ;), אנרגיות עצומות, ערימות של סבלנות וכישרון מופלא.
הוא לא ניסה לשנות את הפרפקציוניזם של הכלה (כנראה) הכי קשה שהייתה לו (אני), אלא הוכיח לנו בשטח שיש על מי לסמוך ושהבקשות שלנו (שלי) לא נקראו ברפרוף אלא הופנמו ונלקחו לתשומת הלב המעמיקה ביותר.
זה לא מובן מאליו להצליח לגרום לשני אנשים שאפשר לספור על יד אחת את כמות התמונות הזוגיות שלהם, שרגילים לעמוד מאחורי המצלמה ולא בקדמתה, להיות נינוחים מול המצלמות (שלא לומר- לזנוח את הביקורת העצמית והמבוכה).
היה כיף אדיר לבלות איתו, עם אלכס (צלם סטילס שני) ועם צחי אשר (וידאו). לפני היותם אנשי מקצוע מהשורה הראשונה, הם פשוט אנשים טובים עם לב ענק!
עם אור דיברתי עוד לפני שהיה תאריך ואולם, בידיעה מוחלטת שהוא יהיה הבחירה הטובה ביותר.
אהבתי: את הסבלנות, ההקפדה על הפרטים הקטנים, הכישרון הענק, היחס האישי והחברי-אך-מקצועי.וכמובן את התמונות המופלאות!
הערות לגבי המחיר: סגרנו יותר משנה לפני החתונה, אור + צלם סטילס נוסף ללא אלבומים
אור זהבי