דף הבית   >   נותני השירות   >   שמים וארץ   >   חוות דעת של shaishi

חוות דעת על שמים וארץ

shaishi
במשפט אחד - צוות שמים וארץ הוא פשוט צוות של אלופים.
הגענו למקום מכיוון שאני ומשפחתי מהמרכז ומשפחתו של בעלי היא צפונית - כך שעמק חפר היא מקום מושלם באמצע הדרך לזוגות כמונו.
החל מפגישת ההיכרות עם קרן, דרך חתימה על חוזה, תיאום טעימות ופגישות, ועד גולת הכותרת - האירוע עצמו בהובלתם של נירעם ואבי - זכינו ליחס ישר, הגון, מפנק ודואג.
החתונה שלנו הייתה חתונת "חורף" (חורף ישראלי בכל זאת..) בנובמבר ועקב כך זכינו למלא פינוקים על חשבון הבית (תא צילום, דוכן "לונה פארק" עם הקינוחים), על אף שהמחיר למנה היה הוגן פלוס פלוס מלכתחילה.
ישנם נותני שירות נוספים (צלמים ו-DJ-ים) שנמצאים בהסדר עם המקום כך שהפנייה אל הספקים שבהסדר מוזילה גם את העלויות האחרות. ולמען הסר ספק - מדובר בספקים מצוינים אחד אחד.
קצת על האירוע שלנו - רצינו מזנונים כדי לאפשר לאורחים יותר מגוון של אוכל, שהיה פשוט מדהים בכל קנה מידה (גם בטעימות התקשינו לבחור כי כל דבר שיוצא מהמטבח של אלברט הוא מעדן).
לאורך האירוע אבי היה צמוד אלינו, הרגיע והדריך בכל צעד וצעד לפני החופה והחתימה על הכתובה, וכמובן דאג לכל צרכי האורחים כדי שאנחנו לא נצטרך לחשוב על זה אפילו.
האורחים שלנו כולם אמרו לנו (ואומרים עד עכשיו) שהאירוע היה מדהים ומיוחד, ובמיוחד התלהבו מהאוכל והמקום.

בקיצור - אנחנו ממליצים פה והמלצנו באופן אישי לכל בני המשפחה והחברים שמתכננים בכיוון.
אהבתי: את העובדה שלא השתגענו עם המחיר ועדיין לא התפשרנו על האיכות.כאמור - מחיר מנה זול מלכתחילה באופן יחסי לאזור, צ'ופרים על חשבון הבית ודילים עם ספקים נוספים - וכך הצלחנו לצאת ברווח מהאירוע! וכל זאת תוך שמירה על אירוע איכותי ומוצלח.
לא אהבתי: שכשבחרנו לוותר על תוספת של עיצוב חופה ומרכז שולחן (פשוט לא נראה חשוב בעינינו) קצת עיקמו לנו את האף.(למרות שבסוף נתנו לנו חופה חצי מעוצבת על חשבונם)
מחיר: 230
הערות לגבי המחיר: 240 עבור התחייבות על 300 אורחים, 230 על התחייבות ל-350. (ממש זול ביחס לאזור)
שמים וארץ