ממש רגע לפני שהתייאשנו מחיפוש מקום לחתונה שלנו, נכנסנו ל"הגלריה" ומיד התאהבנו. המקום מושלם לחתונות קטנות (אצלנו היו 180 אורחים אבל אפשרי עד בערך 250). הוא אינטימי ומכיל, אך אינו צפוף, בדיוק מה שחיפשנו.
מעבר למקום שהינו מיוחד, מטופח ופורח (לא עוד מקום עם ווילונות מהתיקרה לריצפה, מזרקות ותאורה סגלגלה), כל האנשים שם פשוט מקסימים ונעימים בצורה בלתי רגילה ולאורך כל הדרך- מתן (הבעלים) בן אדם נדיר- התחשב בנו וסייע לנו בכל דבר. מאי (מנהלת האירוע) הייתה נהדרת במיוחד, "קלטה" אותנו מהר, ייעצה לנו, איפשרה לנו לשנות ולהוסיף דברים ורעיונות משלנו ותקתקה את האירוע בצורה מדהימה, בלי שהיינו צריכים לדאוג לשום דבר ביום עצמו. היא דאגה שנאכל כמו שצריך לפני שהאורחים מגיעים ואפילו הרגיעה אותנו בדרך לחופה... איסי ורומן מקייטרינג "עץ השדה" היו מקסימים, התגמשו עם רצונות מיוחדים שלנו ופירגנו מנה נוספת מעצמם. בסוף האירוע קיבלנו מנות עיקריות שאותן נשנשנו כמה ימים לאחר מכן בבית. כל הצוות מקצועי בטירוף וזמין מאוד בכל עניין. השקיפות שם מלאה, לא מתקטננים על כל דבר ולא מנסים לדחוף שום דבר (אנחנו הלכנו על העיצוב הבסיסי וכולם עדיין החמיאו מאוד על היופי והייחודיות בעיצוב המקום). אמנם המקום נמצא במתחם "אם הדרך", אך בשנייה שעולים במדרגות ונכנסים למרפסת המטופחת (יש גם אפשרות להגעה נוחה במעלית), שוכחים מעובדה זו וזה בוודאי עדיף על אולם באיזור תעשייה מלא חצץ ועפר. החנייה בשפע ובחינם וההגעה נוחה לכולם. קיבלנו המון מחמאות מהאורחים על האוכל (בעיקר על הסטייק המשובח) ועל האווירה המיוחדת והעיצוב הייחודי של המקום. יש בפנים אפילו פינת מאפייה שמוציאה לכל אורך האירוע לחמים טריים ומאפים.
בקיצור- ממליצים בחום!!!...
אהבתי: את הייחודיות בעיצוב ואת האנשים המקסימים שניתן לסמוך עליהם לכל אורך הדרך. לא אהבתי: אם הזמנתם צלם מגנטים- בקשו ממנו להגיע עם תאורה, כי החדר שבו ממקמים את צוות המגנטים לא מספיק מואר. מחיר: nan