אלעד דניס ורמי הגיעו אלינו בדיוק בזמן שקבענו, ולא הפסיקו לצלם מהרגע שנכנסו.. קיבלנו לפני יומיים את כל חומרי הגלם ופשוט היינו בהלם מהרמה של התמונות! כל תמונה יותר מוצלחת מהשניה! עוד לא קיבלנו את הסרט הסופי מן הסתם, אבל כבר מקטעי הוידיאו הקצרים אני רואה לאן זה הולך ומאד התרשמתי לטובה! אהבתי את זה שהם מבינים שאנחנו לא דוגמנים, וידעו להעמיד ולכוון אותנו כך שיצאו תמונות מחמיאות.. לדעת לצלם זה חשוב, אבל לא מספיק, צריך גם לדעת להצטלם, ומניסיון קודם, אנחנו לא יודעים לעשות את זה טוב בלי הכוונה:)
דניס קצת התעצבן על המשפחה שלנו שלא כל כך שיתפה פעולה בתמונות המשפחתיות לפני שמתחיל האירוע, ובדיעבד אני ממש שמחה שהוא עשה את זה!!! הוא ידע בדיוק מה הוא עושה, כי אח"כ כבר לא היה זמן וכח להצטלם עם המשפחה! אז תודה רבה דניס ששיגעת את המשפחה שלנו ומשכת אותם להצטלם, אחרת לא היו לנו את התמונות האלה!!
מעבר לזה שהם סופר מקצועיים, הם פשוט חברה צעירים ומגניבים שפשוט כיף להעביר איתם את היום. עם כל הלחץ שביום הזה, בעיני זה ממש חשוב גם שיהיה לך כיף עם האנשים שמלווים אותך לאורך כל היום וזה בדיוק מה שהם עשו..
אז תודה רבה שוטרס!!! בין הספקים שעשו לנו את האירוע!!!...
אהבתי: הכל!יש להם ראש טוב, הם זורמים, וכמובן התוצאות הסופיות שהיו מעלפות!!! לא אהבתי: שנגחתי בחלון ואלעד צחק עליי שבועעעעעעעעע :)סתם! אין משהו שלא אהבתי. הכל היה מושלם! מחיר: nan הערות לגבי המחיר: בחבילה דרך איזיווד