טל בן ארי המקסימה,
גילוי נאות - את טל אני מכירה מהתיכון, לא ממש שמרנו על קשר, אבל כשראיתי את העבודות המדהימות שהיא עושה ידעתי שרק היא תאפר אותי. בהתחלה היא איפרה אותי לחתונה של חבר קרוב, התוצאה היתה מדהימה וכולם החמיאו לי על האיפור הטבעי אך מורגש.
אחרי שסגרתי תאריך לחתונה, שלחתי לטל סמס "פנויה ב 28/10?, תשרייני" וידעתי שאני רגועה.
טל הגיעה לביתי עם אנרגיות רגועות ושלוות, עשתה לי את התסרוקת (רציתי משהו מינמאלי אך יפה) פן וצמה לצד, מעל שמתי זר על הראש. כשהגענו לשלב האיפור שאלה אותי מה אני רוצה - ביקשתי איפור שיחזיק כל הערב, היא חייכה ואמרה "זו העבודה שלי", נתתי לה יד חופשית, היא איפרה אותי בדיוק כמו שרציתי, כולל מייקאפ (ולא יותר מידי מייקאפ כמו שרואים היום), לא היו לי שכבות מיותרות של צבע. כשבאתי לגרד באף, גרדתי בעדינות, טל ישר אמרה לי "תתנהגי רגיל, הכל בסדר שום דבר לא יקרה", והסבירה לי מה לעשות עם האיפור כשאני אבכה (ובכיתי). האיפור היה מדהים, החזיק כל הערב, קיבלתי ים של מחמאות, הייתי בדיוק אני עם המגע של טל.
לציין כי טל איפרה גם את אמא שלי (שלא אוהבת שמאפרים אותה) ואמא שלי היתה נראית מדהים ונהנתה גם היא משירותיה של טל.
המחיר - סביר ושפוי ומתאים לכל כיס, לציין כי טל נסעה מביתה-תל אביב-נתיה-ושוב לביתה, והכל עם חיוך ואהבה. תודה רבה לך :)...