דף הבית   >   נותני השירות   >   כרמית הכנרית   >   חוות דעת של mit44mit

חוות דעת על כרמית הכנרית

mit44mit
תמיד ידעתי שאני רוצה שהחתונה שלי תהיה בלתי נשכחת, עשירה ושאנשים ידברו ויזכרו אותה עוד זמן רב. כשראיתי במקרה אירוע בו הייתה כנרית, התחלתי לבדוק על כנריות לאירוע שלנו. ידעתי שזה משהו שיכול לגרום לחתונה שלנו להיות מאוד מיוחדת. אחותי זכרה שהייתה באירוע של חברה שם הופיעה כנרית שנתנה הופעה מדהימה. דרכה הגענו לכרמית. כרמית הייתה מדהימה במלוא מובן המילה. עוד משלב שיחות הטלפון היא הייתה כל כך סבלנית ואכפתית ורצתה לאורך כל הדרך (לא פחות ממני אגב) שהחתונה שלנו תהיה בלתי נשכחת. אחרי שיחות הטלפון והפגישה הראשונה איתה ידענו שאין טעם עוד לחפש. מצאנו כנרית שתגרום לחתונה שלנו להיות משהו מיוחד.
ההרגשה כלפיה הייתה נכונה - באירוע כרמית נתנה מעצמה הופעה בלתי נשכחת. השקיעה בנגינה (אפשר ממש להרגיש עד כמה היא אוהבת את הכינור ואת העבודה שלה), היא החליפה שמלות בכל שלב באירוע (לפי בחירתי) וחלק מהאורחים היו בטוחים בכלל שמדובר בכמה כנריות... כרמית ניגנה בקבלת פנים והחברים שלנו והמשפחה סיפרו שמיד כשנכנסו לאולם ושמעו את נגינתה האווירה השתנתה והכל היה נראה מסביב הרבה יותר עשיר ומפואר. אח"כ כרמית ניגנה לנו בסלואו – ובינינו - מי צריך עשן ובועות סבון כשעומדת לצידינו כנרית שמנגנת רק לנו את שיר הסלואו שבחרנו? כרמית ניגנה גם בשירי הריקודים ודאגה לא לפספס אף אורח ואפילו עברה בין השולחנות וניגנה לכל אחד מהשולחנות בנפרד. האורחים לא מפסיקים לדבר ולהחמיא. אנחנו מאושרים ושמחים מאוד על הבחירה שלנו. ממליצים על כרמית הכנרית בחום! באמת שאין דברים כמוה! (אגב – לדעתנו אין צורך לקחת יותר מכנרית אחת אם לוקחים את כרמית. הנוכחות של כרמית והכישרון המטורף שלה יכול להחליף להקה שלמה! והמחיר - שווה ביותר!)
אהבתי: את ההשקעה, האכפתיות לאורך כל הדרך וכמובן את ההופעה והנגינה שלה
לא אהבתי: באמת שגם אם אתאמץ מאוד לא אמצא דבר אחד רע! מומלצת בחום!
מחיר: nan
הערות לגבי המחיר: שווה ביותר!
כרמית הכנרית