דף הבית   >   נותני השירות   >   טל לוי - איפור ועיצוב שיער   >   חוות דעת של nira_nk

חוות דעת על טל לוי - איפור ועיצוב שיער

nira_nk
הגעתי לטל דרך "דילים למאורסים", אחרי ששכנעו אותי שעדיף לי שיאפרו אותי במקום שאעשה זאת בעצמי (שזה היה התכנון שלי). קבעתי איתה לניסיון - מבחינת האיפור הייתי מרוצה, אבל מבחינת השיער לא הייתי בטוחה בעצמי שאני אוהבת, ואחרי כמה ימים של התלבטות דיברתי עם טל וקבענו לניסיון נוסף (ללא תשלום!). ניסיון היה בביתה, והיא קיבלה אותי, אחותי ואמי עם כיבוד ושתיה :)
אחרי הניסיון השני הייתי סגורה על עצמי ומרוצה!
ביום החתונה טל הגיעה לביתי בזמן (היינו בלחץ זמן כי אחותי הייתה המלווה שלי והיינו צריכות לצאת ביחד). כבר מראש, לפחות חודש לפני החתונה, טל נתנה לי לו"ז מוערך לאיפור ושיער שלי ושל אחותי, ואיפור של אמי, וכך גם יכולתי לכוון את הצלמים מתי להגיע.
השיער יצא לשביעות רצוני, במיוחד שרציתי תסרוקת אסופה ותמיד חששתי מזה.
האיפור לא נמרח כל היום ולילה, הייתי צריכה רק לחזק קצת את השפתון והסומק. דיברנו מראש על מה היא הולכת לעשות וסיכמנו שטל תדביק לי כמה ריסים בודדים כדי לחזק את המראה, וזה באמת לא הציק לי! (בניגוד לטרואמה שעברתי לפני 3 שנים עם מאפר מאוד מפורסם, כשהייתי מלווה של חברה ולאורך כל האירוע רק חיכיתי שזה ייגמר ואוכל להעיף את הריסים שהוא הדביק לי בלי לשאול אותי אפילו!)
אהבתי: התקשורת עם טל - כל הזמן היינו בקשר לגבי מה אני רוצה, מתי אני אגיע לניסיון 1 ו-2, לגבי קישוט לשיער בכלל, והמסרקיה שהזמנתי בפרט....ביום האירוע הייתה אווירה נעימה בזמן ההתארגנות.אחרי מס' ימים טל שוחחה איתי ורצתה לדעת איך עבר וכו', מה שלא נראה לי מובן מאליו, שהרי התשלום כבר שולם והאירוע כבר עבר. עדיין היה לה חשוב לדעת שהכל היה בסדר :)
מחיר: 1,300
הערות לגבי המחיר: 250 איפור מלווה; 250 שיער מלווה; ניסיון 200 מקדמה