חשבנו שאישורי הגעה זה שטויות, והיו לנו מתנדבים לעשות טלפונים. מה שלא מספרים לכם זה שזה טוב ל40% מהאורחים שעונים, ויש עוד 60% מהאנשים שצריך לרדוף אחריהם, לצוד אותם, "לא יודעים", "תנסו מאוחר יותר", "תהיה לי תשובה עוד יומיים". את זה לחברים כבר יותר קשה לעשות, אלא אם אתם מעסיקים אותם. מישל מבקאפ-אופיס הייתה נחמדה, הסבירה על התהליך, נראה שהיא והבנות משופשות מאוד בעניין אישורי ההגעה ויש יד מקצועית ומנוסה מאחורי הסיפור הזה. זמינה תמיד במייל ובטלפון לכל שאלה ובקשה בימים האחרונים המתוחים של לפני החתונה, שולחת כל יום עדכון סטטוס מהתשובות של האנשים. אנחנו בסופו של דבר, עם אישורי ההגעה שלה, וקצת היגיון בריא שלנו, שהורדנו אנשים שהתחילו להתקשר אלינו ולשאול אם נעלב אם הם לא יגיעו יום לפני החתונה, הגענו למצב שבחתונה עם הושבה לא שילמנו על אף מנה מיותרת (שזה לא טריוויאלי בחתונה עם הושבה), לכולם היה את המקום עם הפתק שלהם בכניסה, וסה"כ זאת כנראה המטרה של אישורי ההגעה. אם עושים אירוע עם הושבה - אישורי הגעה הם חובה, ואם כבר אישורי הגעה אז אנחנו קיבלנו את השירות ממישל, לירון והבנות מבקאפ אופיס על הצד הטוב ביותר.
אינה ורמי 07/10/14...
מחיר: nan