כשהלכתי למצוא לי שמלת כלה מהר מאד הבנתי שאני בעצם לא מחפשת שמלה, אני מחפשת את האדם שייצור לי אותה.החיפושים שלי לא היו ארוכים אבל בכל הזמן הזה שחיפשתי – חיפשתי ביטחון, שלווה, חיפשתי מקום בו אני אוכל להניח בצד את כל החרדות והחששות ולדעת שמישהו ישמור וידאג שאני אצא הכלה הכי יפה שאפשר. הגעתי אל ואדים אחרי שביקרתי אצל שתי מעצבות אחרות, מהרגע שנכנסתי לסטודיו שלו הבנתי שאני פשוט לא יכולה לצאת משם.סגרתי עם ואדים במקום כי הרגשתי שהוא האדם שיגרום לי להתרגש בבוא היום ממה שאני אראה במראה, הוא האדם שאני יכולה לסמוך עליו שחשוב לו להוציא אותי מיוחדת יותר משלי חשוב לצאת כזו. דברים ראויים לציון-
1. השמלה הראשונה שואדים נתן לי למדוד הייתה השמלה שלי. הוא נתן לי למדוד עוד שמלות כדי לתת לי להרגיש שאני בודקת ומנסה אבל הוא ידע מההתחלה שהשמלה הראשונה שהוא נתן לי היא המתאימה לי ביותר. בעיני זה מעיד על מקצועיות, ידע וביטחון שלא קיבלתי בשום מקום אחר. במקומות אחרים נתנו לי למדוד עשרות שמלות שלא התאימו למבנה הגוף שלי בכלל.
2. הפגישת התאמה, כמו גם כל התהליך כולו (!) נעשה ישירות מול ואדים, לא מול תופרת, לא מול מוכרת, לא מול עובדת אחרת. למקצוענות והידע של המעצב עצמו שבנה את השמלה אין תחרות. ואדים היה איתי בכל מדידה, תמיד זמין בטלפון לכל שאלה, הוא עבר איתי אישית את כל התהליך הזה ולא היה גורם שלישי באמצע. אני חושבת שזו נקודה ראויה להערכה ונדירה היום בשוק של מעצבי השמלות.
3. יחס יוצא דופן. לכל אורך התהליך של בניית השמלה קיבלתי יחס ברמה שלא קיבלתי בשום מקום אחר, אף פעם, מאף אחד. בכל מדידה ומדידה ואדים תמיד קיבל אותנו בחיוך. בכל מדידה הוא היה 100% איתי, מעולם לא נכנסה לסטודיו כלה אחרת, לא טלפון, לא עובדים, שום הסחת דעת – הוא תמיד היה במאה אחוז מרוכז בי. גם אם המדידה התארכה יותר מהצפוי, גם אם נתקלנו בבעיה כזו או אחרת – הוא תמיד הבטיח לתקן/לשנות ותמיד תמיד תמיד קיים.
4. המקום מאד נקי והשמלות שמורות בצורה יוצאת דופן, גם אלו שמיועדות למדידה. בנוסף, ואדים מאד כיבד את הפרטיות שלי, מעולם לא נכנס לי לתא מדידה בלי אישור ומעולם לא הרגשתי מובכת או חשופה לכל אורך התהליך. חשוב לי לציין את זה כי במקומות אחרים נתקלתי ביחס מאד בעייתי בנושא הזה וגם בנושא הניקיון. ואדים מקצועי ברמות שאני בכלל לא מכירה, פרפקציוניסט יותר ממני (זה קשה), שם לב לפרטים הכי קטנים והכי משמעותיים שעושים את כל ההבדל. הוא התייחס אליי בצורה נעימה ומכבדת לכל אורך הדרך. הוא אדם סופר מוכשר, מקצועי, ועם זאת מאד מאד צנוע. העלות של השמלה נראתה לי בהתחלה מעט גבוהה אבל היום במבט לאחור הייתי משלמת הרבה יותר עבור מה שהוא נתן לי, שזה בראש ובראשונה – שקט נפשי, נינוחות ורוגע, בנושא שחשבתי שהכי ילחיץ אותי בתור כלה. לסיכום רק אומר שביום הראשון שהגעתי אליו הוא הבטיח לי הבטחה – ...