דף הבית   >   נותני השירות   >   ג'ולי וינו - שמלות כלה וערב   >   חוות דעת של lili-blash

חוות דעת על ג'ולי וינו - שמלות כלה וערב

lili-blash
סביר
את הדגמים של ג'ולי וינו ראיתי באינטרנט ומיד התאהבתי. הסטודיו שלה היה המקום הראשון אליו הלכתי ובסוף סגרתי את השמלה שם. היחצניות שלה היו כאלו מתוקות, שיתפתי אותן שאני חוששת לסגור במקום הראשון אליו הלכתי והן הרגיעו אותי ואמרו לי לכי לחפש בעוד מקומות - תראי שתחזרי אלינו- והן ממש צדקו. העיצובים של ג'ולי יפיפים לטעמי. בחרתי שמלה מהקולקציה של חורף 2014 וביקשתי שהחלק העליון שלה יהיה בדיוק כמו בקטלוג. לאורך כל תקופת המדידות התופרות של ג'ולי לא הצליחו לעשות את החלק העליון כמו בקטלוג, דבר מאוד תמוה בעיניי. כל הזמן הרגיעו אותי שהכל יהיה בסדר ושאין לי סיבה לדאוג ואני סמכתי על המקצועיות שלהן ובטחתי בהן. במדידה לפני האחרונה השמלה עדיין לא ישבה עליי טוב ומאחר שהמדידה האחרונה נקבעה ליום לפני החתונה ביקשתי שיוסיפו לי עוד מדידה ביניהן כדי למנוע תקלות מיותרות יום לפני החתונה. לצערי האחראיות על המדידות לא הסכימו ושוב שכנעו אותי והרגיעו אותי שהכל יהיה בסדר. התקשרתי אל המתפרה שלהן וגם מהתופרות ביקשתי מדידה נוספת וגם הן סירבו לבצע זאת. יום לפני החתונה הגעתי למדידה אחרונה וכמובן שהשמלה לא ישבה עליי כמו שצריך, התעכבתי שם במשך מעל לשעתיים, הרגשתי שרימו אותי והיחס אליי היה לא מקצועי. כשישבתי וחיכיתי לתיקונים של השמלה עם דמעות בעיניים ג'ולי בכבודה ובעצמה שהייתה נוכחת בחנות לא טרחה להתערב מדוע יש כלה בוכיה אצלה בחנות. מאוד התאכזבתי מסיום ההתקשרות בינינו ולדעתי עבור המחיר ששילמתי והמקצועיות שהובטחה לי קיבלתי בעיקר חששות, כאב לב ויחס מתנשא וחסר התחשבות. גם באירוע עצמו השמלה הייתה מהממת ויפה וקיבלתי עליה מלא מחמאות אך החלק העליון שכבר תוקן סוף סוף ונראה כמו בקטלוג לא ישב עליי כמו שצריך והרגשתי שהוא לא תומך במאה אחוז כמו שהיה צריך לתמוך....
אהבתי: את העיצובים היפים.
לא אהבתי: את היחס המתנשא והמזלזל, את העובדה שלאחר החתונה טרם התקשרו לברר איתי את ההתנהלות הקלוקלת איתי- אפילו שנאמר לי שיבררו עם העובדות מה קרה ואז נבהיר את הכל, לא אהבתי שהמדידה האחרונה היא יום לפני האירוע, לטעמי השמלה צריכה להיות מוכנה לפני כן.
הערות לגבי המחיר: המחיר כלל נעליים במתנה והשכרת תכשיטים מהחנות