הבחירה ב"זברה" הייתה ממש קלה עבורינו, אחרי שקראנו דברים מדהימים על החברה, שמענו מכמה זוגות חברים שלנו (שגם אצלם היה די.ג'יי מזברה) על כמה כיף היה לעבוד איתם ידענו שאנחנו במקום טוב, ואכן ההתקשרות וההתנהלות כולה מולה זברה הייתה קלילה, נעימה, נגישה, מקצועית, כיפית וחוויה שלמה בפני עצמה!
אחרי שיחת היכרות עם מעין היא חשבה שמי שהכי יתאים לנו זה- עידן גבריאל, ואיזה כיף שהיא חשבה כך!! עידן הוא לא פחות מ- מדהים! איש כובש, מקצוען אמיתי, חייכן ובעל הקול הרדיופוני הכי מגניב בארץ :)
כבר בדקות הראשונות בפגישה הראשונה איתו הרגשנו מעולה וממש "שמענו" את ה'קליק' באוויר, הוא קלט אותנו, הבין אותנו, שידר איתנו על אותו גל וידענו שתהיה לנו מסיבה מדהימה!
אחרי שעברנו על 'שיעורי הבית' שלנו- קבצי סמפלים שזברה שולחים ומאד עוזרים למקד ולהבין את הכיוון שלנו ואת הטעם המוזיקלי שלנו, נפגשנו עם עידן לפגישה שנייה שהייתה בערך שבוע וחצי לפני החתונה. נפגשנו בביתו, ובערך 5 דק' לתוך הפגישה בכלל שכחנו שזו "פגישה", היה לנו פשוט- כיף! דיברנו, קשקשנו, החלפנו חוויות מוזיקה כאלה ואחרות, שמענו על המסיבות המטורפות שלו וכבר לא יכולנו לחכות שהוא יעשה את המסיבה שלנו!
עידן היה כל מה שרצינו וציפינו וקיווינו, ויותר! הוא הבין בדיוק מה יעשה לנו שמח, הבין בדיוק מה החברים שלנו רוצים על הרחבה והרקיד את כולם בטירוף חושים ממש עד הסוף!
היה תענוג גדול, אנחנו ממליצים בחום על זברה ובמיוחד על עידן האדיר, הלוואי שהיינו יכולים לעשות מחדש את המסיבה הכיפית הזו, הפידבקים מדהימים- כולם נהנו בטירוף ולא הפסיקו לשבח את הבחירות המעולות, השירים הכיפיים ובעיקר את האווירה המדהימה במסיבה :)
תודה ענקית! היה תענוג!
ענבר וערן 22.9.14...