דף הבית   >   נותני השירות   >   כליף   >   חוות דעת של נטשה וארקשה

חוות דעת על כליף

נטשה וארקשה
מדהים! אין מילה יותר טובה לתאר את החוויה שלנו מהכליף. התחתנו שם לפני שבוע, הכל פשוט תיקתק באופן מושלם, סינכרון מלא בין כולם! החל מהרגע שהגענו לאולם מהצילומים, שיר (המארחת) פגשה אותנו בכניסה, ליוותה אותנו לחדר חתן כלה, שם חיכו לנו בקבוקי שתייה ומזגן דולק (חשוב מאוד כשהחתונה בספטמבר). אחרי צילומי המשפחה לא הספקנו להתיישב בחדר וכבר הביאה לנו אוכל ועוד שתייה לחדר. התקשרו לרב על מנת לוודא שהוא מגיע בזמן ככה שממש הכל היה תחת שליטתם ולא היינו צריכים לדאוג לכלום. החופה תוזמנה באופן נהדר כולל היציאה שלנו והגעת האורחים בזמן למרפסת. במהלך כל הערב דאגו לתזמן את החלק האומנותי ואז הריקודים ולהביא לנו מים לרחבה וה-כ-ל! הרגשנו כאילו אנחנו המוזמנים ולא צריכים לתפעל שום דבר בעצמנו! הרגשה מדהימה!! אפשר פשוט להנות מהאירוע והכל עובר חלק בלי תקלות. העיצוב היה קלאסי ומדהים בדיוק כמו שהסברנו ליפית שאנחנו רוצים בלי צורך לבחור בעצמנו כל עלה שיש בסידורי הפרחים.. היא קלעה בול לטעם שלנו והיה מהמם....
אהבתי: הכל! כולם אדיבים, שירותיים, קלילים, מקסימים וחושבים על הכל בלי צורך להגדיר להם במפורש כל צעד וכל שטות.
לא אהבתי: את זה שאין לי משהו לא טוב להגיד.. תמיד יש לי אבל פה באמת שהחוויה הייתה מושלמת
הערות לגבי המחיר: דרך איזיווד
כליף