לבחור צלם ליום החתונה זה לא פשוט. צריך לקחת בחשבון שצריכה להיות כימיה בין בני הזוג לצלם. הרי זה לא הכי טבעי ואפילו קצת מביך לעשות פוזות מול איש זר. לא נשכח שהתמונות וסרט החתונה הם הדברים העיקריים שנשארים למזכרת.
לי ולבעלי היה ממש קשה למצוא צלם כמו שחיפשנו, חלק היו ממש לא סימפטיים, חלק עם האף בעננים, אצל חלק התמונות סטילס היו יפות אך הווידאו לא היה ערוך טוב, חלק היו חסרי סבלנות... ביקרנו אצל המון צלמים עד שהגענו לרמי.
רמי הראה לנו חומרים מעלפים, תמונות מיוחדות ויצירתיות שעוד לא ראינו אצל אף צלם, הווידאו היה ערוך מושלם והצלם שישב מולנו היה כל-כך נעים, הוא כבש אותנו וידענו – זה הצלם שאנחנו מחפשים כל-כך הרבה זמן!
במבחן התוצאה הרגשנו הכי משוחררים להצטלם מולו. ביום החתונה רמי הביא עמו מהבוקר את טל, צלם הוידאו. עוד אדם שמגיעות לו תשבחות רבות – הוא הצחיק אותנו ושחרר מכל הלחץ והמתח של היום המטורף הזה.
היה לנו תענוג לחוות עם רמי את הטראש ולעבור איתו, עם טל, ניר וסרגיי את יום החתונה. האורחים לא הפסיקו לומר לנו שצוות הצילום שלנו נראה ממש מקצועי ומקסים, כולם מאוד התלהבו.
התמונות הגיעו אלינו יום אחרי החתונה, מה שבדרך-כלל לוקח מספר ימים או שבועות. התמונות יצאו מהממות, היצירתיות בהן הורסת!
אני ממליצה על רמי בחום – ואין לי שום אינטרס... תחסכו לכם את כאב הראש שאני ובעלי עברנו בחיפושים אחר צלם. אין הרגשה כיפית יותר מההרגשה שעשית את הדבר הנכון, ואם הייתי צריכה לבחור מחדש את הצלם שלי בחתונה- ללא היסוס ובוודאות הייתי בוחרת שוב ברמי....
אהבתי: הכל!!! לא אהבתי: אין דבר כזה!!!