שלום לכולם,התחתנו ב-18 ביוני 2014 ב"עין יעל", ירושלים.
רצינו לתאר לכם מעט אודות חווייתנו במקום מופלא, טבעי והיסטורי.
למקום ישנו מראה מאוד ייחודי, טבעי ואלגנטי. לא מתייפייף ולא מנסה למכור מה שהוא לא..
יש בו המון טבע (בוסתנים, כרמים, מעיין ועצים תנ"כיים) וכן, היסטוריה עשירה, (וילה רומית, גתות, עתיקות).
המקום מעניק לחתונה שלכם עומק ו"ריח" תנ"כי טוסקני פרובאנסי.
לגבי הצוות,
ציון, מנהל התפעול במקום (ליאב קייטרינג) היה מאוד אדיב, קשוב, סבלני אכפתי ואמין. עמד מאחורי כל מילה שהבטיח, לא ניסה למכור לנו סיפורים ואפילו פינק אותנו בסוף האירוע בתוספות וקינוחים. ציון עזר לנו מכל הלב לכל בקשותינו.
מנהלת האירוע, הייתה מאוד מקצועית וזריזה ברמת התפעול, העניקה יחס נעים, סבלני ואכפתי. הצוות דאג שכל הבקשות שהיו לנו, והיו לנו לא מעט, יהיו ויעשו בזמן ובצורה הטובה ביותר.
יש לציין שכל הצוות מאוד מסודר, מאורגן ומתואם, עושים הכל בחיוך אמיתי ותמיד דאגו למשפחתנו ולאורחינו שתהיה להם הרגשה נוחה ונעימה.
אין אורח שלא שיבח את אופי המקום והאירוע. לנו בתור חתן וכלה, הם היו מאוד רגישים וסיפקו לנו שקט ורוגע.
לגבי האוכל, לליאב קייטרינג תפריט עם סטנדרטים גבוהים, יש מבחר מצוין וכן איכות המנות הייתה מעולה.
הקינוחים הוגשו בשפע והכל ללא מחסור ובזמן.
לסיכום, אנחנו מאוד שמחים שבחרנו להתחתן במקום ייחודי זה עם הצוות הזה. כי באמת שלא היה יכול להיות טוב יותר!
שוב, זה לא מקום סטנדרטי שכולנו מכירים - יש לו ניחוח שונה לגמרי שאי אפשר לא להרגיש.
אנחנו ממליצים בחום על ליאב קייטרינג ועין יעל.
אז שיהיה לכולנו במזל טוב! :)
רותם & חגי...