הצוות הכי מדהים שיש! כשחיפשתי שמלת כלה ידעתי בדיוק מה אני רוצה ואיך. העיניין הוא שלא חיפשתי, פשוט הגעתי לקארן ושם נשארתי. היחס החם, הסבלנות, ההקשבה (שזה הכי חשוב כדי ליצור לכל אחת את שמלת החלומות שלה), פשוט כבשו אותי. קארן תפרה לי שמלה חדשה לגמרי, עם עיצוב שהוא לגמרי שלי וכמובן שהתאפרתי והסתרקתי שם. השמלה שלי כללה 2 חצאיות ושל לחופה שנתפר גם אישית. החוויה שלי באותו יום הייתה מדהימה, הצוות כולו היה נינוח והשרה אווירה זורמת ונעימה, כולם עם הרבה סבלנות ושמחה. רינת המאפרת- א ל ו פ ה! פשוט אין דברים כאלה. למען האמת מאוד חששתי מהאיפור, רציתי משהו מאוד ספציפי וקשה לי מאוד להתחבר לכל מאפרת. רינת פשוט הושיבה אותי על הכיסא ועשתה בי קסמים. שלא נדבר על זה שכל שלב היא ביקשה שאסתכל ואחליט בעצמי. האיפור החזיק עד יום למחרת!!! (ככה זה כשנשפכים מעייפות) ראלי מעצב השיער- אין דברים כאלה. עוד בסירוק הניסיון הבין אותי לגמרי, עשה בדיוק מה שביקשתי (ובלי שיכאב לי בראש כמו כל שאר התסרוקות אצל כל שאר הספרים!) השיער לא זז סנטימטר כל הערב ועדיין היה נראה סופר טבעי.
בקיצור! מי שלא תהיי ובאיזה סגנון שתבחרי- אין לך מה להתלבט בכלל.. קארן מכוונת אל כולם ומקסימה לכולם....
אהבתי: את המחיר השפוי של קארן. עקרונית לא הייתי מוכנה לשלם את המחירים המטורפים של שמלות כלה כשאני יכולה לקבל את אותו מוצר (אם לא יותר טוב) במחיר שהוא חצי ממה שיש בשוק.בנוסף אהבתי מאוד את המקצועיות של שרה בכל שיחת טלפון. לא קיבלתי אף תשובה אם שרה לא בדקה מה המצב לפני שהשיבה לי! יצר עבורי הרבה פחות טרטור ממה שחשבתי. מחיר: 5,500 הערות לגבי המחיר: כולל תפירה חדשה, 2 חצאיות, של, הינומה, תכשיטים וסירוק ואיפור למלווה