ברצוננו לציין לשבח את "ליאב" קייטרינג המפעילים את גן האירועים "בוסתן אבו גוש".
המקום מדהים ביופיו והתאהבנו בו מיד בביקורנו הראשון. כבר בפגישה ההתחלתית עם איש הקשר שלנו במקום- ציון, ידענו שהגענו למקום הנכון.
במהלך כל הארגונים לקראת החתונה ציון נתן לנו מענה מקצועי מאוד, תמיד היה זמין לנו, נתן לנו מענה מהיר ומדויק לכל שאלה או תהייה שהייתה לנו. אנחנו מניחים שציון עובד מול זוגות רבים אבל אנחנו קיבלנו את ההרגשה כאילו היינו הזוג היחידי שעבד מולו, הרגשנו שאכפת לו מהאירוע שלנו כאילו היה זה האירוע האישי שלו. במהלך החתונה עצמה הכול תקתק ונוהל בדיוק כפי שרצינו ותיאמנו מראש, וקיבלנו יחס מדהים מכל הגורמים בבוסתן. ראוי לציין שכל נותני השירות במקום מאוד מקצועיים.
הקייטרינג עצמו פשוט מדהים- תפריט מאוד מגוון, טעים ומשובח. קיבלנו אינספור מחמאות ותגובות נלהבות מהאורחים על האוכל שהוגש בחתונתנו. המקום עורך לזוגות אשר בחרו להתחתן בו ערב טעימות מאוד מושקע ומגוון ובו הם מסייעים לכם ולמשפחותיכם לבחור את התפריט המתאים ביותר עבורכם, תוך הקשבה והתאמה לכם. בעל הקייטרינג ואנשיו עוברים בין השולחנות, מקשיבים לכם באמת ומייעצים לכם מתוך מקום של ניסיון והבנה בתחום.
הבוסתן עצמו הינו מקום יפיפייה, ייחודי, שנותן לטבע להיות המרכז ולתת את הטון העיצובי, ואין יפה מזה לדעתנו. אנחנו ממליצים בחום לכל זוג ששוקל חתונה באזור ירושלים, ובכלל- ללכת להתרשם ממקום זה, ואנחנו ערבים לזה שלא תתחרטו. מדובר במקום מדהים, קייטרינג מצוין ואנשים מקצועיים וטובים. וכל זה במחירים יחסית שפויים, שזה דבר אשר אינו מובן מאליו כלל בתוך עסקי החתונות.
ממליצים בחום ומודים מאוד,
עידית וגלעד....