שלום רב,
לכל אחת (ולפעמים גם לכל אחד..) יש חלום על היום המיוחד שלה/ שלו. איך תהייה השמלה, איך יהיה האיפור, איפה מצטלמים, והכי חשוב איפה יהיה המקום הכי מיוחד שבו תתקיים החתונה.
אז גם לי היה את החלום הזה ואז התחלנו את החיפוש האינטרנטי אחר המקום המושלם. תחת אולמות ארועים בשרון מתקלנו שם מיוחד "מצודת ברקאי". סיור קטן באתר גרם לנו להשאיר הודעה ואני בתוך תוכי הרגשתי ש"זה זה." תקראו לזה אינטואיציה או כל שם אחר, אבל לא טעיתי! עוד באותו הערב שהשארתי את ההודעה התקשרה אליי פאולה- וכאן נוצרה אהבה משיחה ראשונה!
פאולה נידבה את כל המידע הרלוונטי בטלפון בסבלנות ואדיבות רבה, ענתה לכל השאלות ותיאמנו פגישה. אני ידעתי ברותו הרגע שזה המקום המיוחד שלנו. ולא טעיתי! ברגע שכף רגלנו דרכה באולם שנינו ידענו שזה- זה זה- זה זה! נשארנו פעורי פה לנוכח יופיו של המקום, שילוב המבנה העתיק והעיצוב של הגן פשוט כבש אותנו.
התקבלנו בחיוך חם באולם, ולמרות שהיה ארוע באותו זמן, קיבלנו יחס חם, אדיב ומחבק! לאחר טעימות קטנות הבנו שמצאנו ואין צורך לחפש יותר.
עוד באותו הערב נפגשנו עם שי, בעל המקום. שי ישב איתנו בחביבות ונחמדות מדהימה ממש והסביר לנו את כל פרטי החוזה עד לפרטים הכי קטנים! לא החסיר מאיתנו שום "אותיות קטנות" ושום "מצבי לכאורה". חתמנו על החוזה הלב שלם ובטחון גדול בבעל האולם ושירותיו!!!
ולא טעינו!
בפגישת העיצוב עם פאולה קיבלנו תאור מדיוק של המקום ליום הארוע, אופציות מרובות לעיצוב האולם וסבלנות רבה לכל גחמה או רעיון כזה או אחר שהעלנו.
נפגשנו גם עם דודו לתאום ציפיות וגם כאן נתקלנו באדם חם וסובלני שהסביר לנו כל שלב ושלב, ענה על כל שאלה במקצועיות וסלנות והיה זמין עבורנו בכל נקודה בדרך.
רצה הגורל ויום לפני חתונתנו פרצה המלחמה בעזה (צוק איתן) ואנחנו נשארנו דיי חסרי אונים לנוכח המצב. לאור הנחיות כאלה ואחרות רצינו לשנות את תאריך הארוע ובעלי ביקש להיפגש עם שי. עוד בשיחת הטלפון שי הרגיע אותנו ואמר שאין מה לדאוג והכל יהיה בסדר. ואכן כך היה. תאריך הארוע הוחלף עוד באותו היום ללא כל דרישה לעלות כספית נוספת מצד אולם, שיחות טלפון חמות ומרגיעות הן מפאולה והן משי גרמו לי לחזור לנשום (כלה ביום שלפני לא נושנת גם ככה..) והתחושה שהכל יהיה בסדר ואנחנו איתך ניו שוות מפז באותו הרגע.
את יום הארוע עצמו אין מילים שיוכלו לתאר. הכל היה פשוט מושלם ומעבר לכך!!!! עיצוב האולם, האוכל בקבלת הפנים ובאולם עצמו, לווי של מנהל הארוע לאורך כל הערב ומה לא. ממש קצרה היריעה מלהכיל!!!
והמחמאות הרבות שקיבלנו לאחר החתונה יעידו על כך! האורחים שלנו התפעלו מהיופי של המקום, מהשירות ומהאוכל המדהים! (חברהשלי שאלה אם יש שירותי קייטרינג למקום :))
בקיצור,
אם בחרתם לקיים את הארוע שלכם במצודה אני בטוחה שלא תתאכזבו מכך ואם אתם טרם בחרתם אני ממליצה לכם בחום ללכת על זה כי החוויה הייתה מושלמת ולא פחות!!!...