התחתנו בים כרמל והוצע לנו הקייטרינג כחבילה מהמקום. נפגשנו עם אלי בערב טעימות אצלו במטבח בחדרה, היה ערב כייפי ובמיוחד טעים מאוד. במהלך הערב אלי הסביר את מה שהוא מציע ומגיש במהלך הארוע. דאג לתת מלא טיפים לגבי התנהלות טובה של ארוע. לאחר ערב הטעימות כמובן שהסכמנו שאנחנו ממשיכים עם בשביל הבשר. מאותו ערב ועד ליום הארוע עבדנו מול ליאור שהייתה מקצועית, מקסימה ותמיד נענתה לכל בקשה או שאלה. החלטנו ללכת לראות אירוע בים כרמל כאשר הם היו הקייטרינג שעובד, היה טעים מאוד ונראה שהכל מתוקתק. ליאור ואלי נכחו בארוע וקיבלנו את הרושם שהארוע מתנהל בצורה טובה מאוד. יום לפני הארוע קיבלנו טלפון מליאור שלצערה היא לא תוכל להיות בארוע ושמנהלת ארוע אחרת תיהיה במקומה, מיותר לציין שמאוד התאכזבנו שכן, כל ההתנהלות הייתה מולה וכל סגירת הקצוות הייתה דרכה. הכרנו את מנהלת הארוע רק בערב עצמו היא עשתה רושם של מישהי מאוד נחמדה אך במבחן התוצאה היא לא עמדה בצפיות שלנו. האוכל היה בשפע למעט מנה אחת שביקשנו כחלק מהתפריט והיא לא הוגשה, רק לאחר שאחד מנציגי המשפחה ניגש למנהלת הארוע על מנת להסב את תשומת ליבה שמנה אחת חסרה אז החליטו להוציא אותו. בעקבות זה הרבה אנשים לא זכו לטעום ממנה זו והתאכזבו לשמוע שהיא הייתה חלק מהתפריט המוצע. רק לציין שזו הייתה אחת המנות הטעימות שמי שכן אכל ממנה לא הפסיק לשבח אותה. מספק ליקויים שחשוב לנו לציין : התנהלות לוגיסטית הייתה בינונית מאוד, חברה שלנו שהייתה אמורה להנות מהארוע הייתה עסוקה בלדאוג להזכיר למנהלת הארוע על כל מיני דברים כגון: הוצאת שטויות לרחבה, בועות סבון בחופה ולצערנו הרב הכי התבאסנו שהבאנו לאורחים מתנה שהייתה אמורה להיות מחולקת על ידי אחד מצוות הקייטרינג במהלך האירוע ואחוז גבוה מהאורחים לא קיבל אותה. הסיבה, היינו צריכים לדאוג להזכיר למנהלת הארוע שיש לחלק את המתנה למרות שדבר זה הובהר בתחילת הארוע. קבענו לחלק את המתנה לפי רשימה וגם זה לא בוצע.
דבר אחרון הוא שהובטח שיוצע יין לאורחים במהלך הארוחה אך לצערנו לא מעט אנשים חובבי יין לא קיבלו זאת.
אהבתי: האוכל היה מאוד טעים וברמה מאוד גבוהה. אם הייתי עושה ארוע בשנית כנראה שהם היו הקייטרינג הנבחר. ההתנהלות מול ליאור הייתה מצויינת, תקשורת טובה ומקצועית. לא אהבתי: ההתנהלות בארוע לא הייתה בינונית כמו שפירטתי לעיל.צריך לוודא כל הערב שמה שמוצע אכן זה מה שמגיע לאורחים(חבל שזה אמור להיות ככה ואני מאוד מקווה שזה קרה רק אצלנו)לא לוותר על כך שממנהל הארוע שעבד איתכם עד הארוע יהיה מנהל הארוע שיהיה איתכם גם בארוע שלכםבתאבון