החורשה ביגור, ללא ספק המקום הכי מומלץ באיזור חיפה! המקום יפה בצורה יוצאת דופן, היחס חם דואג ורציני, האירוע מתקתק מכל בחינה שהיא- מה עוד צריך ??
התחתנו ב 2.6.14 יום לפני ערב שבועות, רצינו מאד גן שמתנהל ברמה גבוהה והחורשה ביגור מבחינתנו הייתה האופציה היחידה שעונה על דרישתנו- לאחר שראינו כמה מקומות אחרים (רואים את ההבדל). האורחים התלהבו בטירוף מהאווירה והיופי שהמקום מציע, האוכל של מיכה פרנק שעובדים עם החורשה הוא גם אחד הטובים שקיימים באיזור- האורחים גם ממנו ממש התלהבו, הבר של תום בר מפנק מפנק מפנק. העובדים וכל הצוות בכלל נחמדים מאד ודואגים היטב למה שקורה מאחורי הקלעים. מה שמאד אהבתי זה שהגענו לגמרי רגועים לאירוע אחרי שראינו (גם בחתונות אחרות במקום) כמה הכל פשוט מושלם, לעומת הרבה זוגות חברים אחרים שלנו שהתחתנו וראינו איזה דאגות יש להם. לנו פשוט לא היה אותן היחס של עודד היה מצוין לכל אורך הדרך, לא הייתה פעם אחת אפילו שלא הצלחנו לתפוס אותו בשביל לשאול/ לברר/ להרגיע דאגות. אנחנו מרוצים ב 100%, לא היינו עושים את האירוע שלנו בשום מקום אחר שהוא לא החורשה. המקום לא סתם נחשב מקום מצוין- בתור זוג שהתחתן שם, אנחנו לגמרי מבינים למה ההמלצה היחידה שלנו היא : רוצו לחטוף תאריך (כי נגמר מהר)!...
אהבתי: האירוע מתנהל ברמה הכי גבוהה שאפשר להציע, המקום יפה בצורה יוצאת דופן והיחס של הצוות מדהים! מחיר: 285 הערות לגבי המחיר: כולל בר חיצוני ואיכותי. לא כולל גשר תאורה והגברה