דף הבית   >   נותני השירות   >   יעלה סטודיו לעיצוב שמלות כלה וערב   >   חוות דעת של noa dov

חוות דעת על יעלה סטודיו לעיצוב שמלות כלה וערב

noa dov
כתבתי עוד חוות דעת אחת
לקח לי זמן לבחור שמלה, מראש רציתי סלון בוטיק, שאני אהיה בו היחידה אבל שהעסקה תכלול גם איפור ושיער כי לא היה לי חשק לחפש גם, וכמובן שכולן יהיו טובות ומומלצות. אחרי שעברתי 2 מקומות נוספים שלא הרגשתי בנוח איתם גם מבחינת המחיר, הגענו לאתי ב"יעלה" במוצקין, אני מהקריות כך שזו היתה בחירה עדיפה מבחינתי, גם מבחינת מיקום.
המקום עצמו יפה, וקלאסי ואתי קיבלה אותי ישר ואחרי מספר מדידות (לי לוקח זמן..) בחרתי שמלה מדהימה ועדינה שממש אהבתי! כשהתיישבנו לדבר על המחיר, הבנתי שזה גם משתלם, העסקה כללה גם איפור ושיער ואיפור שיער למלווה, וכל האביזרים שארצה כולל כרית טבעות, הינומה כמובן, כיסוי לחופה ואפילו זוג עגילים שאמא שלי לקחה בהשאלה.
במשך כל התהליך, שהיה 5 חודשים היחס תמיד היה נעים כלפי, עשיתי 4 מדידות, ושבוע לפני החתונה הרגשתי לא שלמה אז באתי אפילו למדידה נוספת. ביום עצמו היה ממש נעים כי הייתי לבד, בלי עוד כלות, היחס היה אישי, והמפגש המרגש עם ארוסי, כיום בעלי היה מושלם, כולל בקבוק למרוסקו שנמזג בדיוק בזמן!
ממליצה מאוד! גם המקום, האווירה וגם המחיר ומה שכולל משתלם!
אהבתי: את היחס הנעים, השמלה עצה שישבה בול, לא התפרקה או משהו כזה, החתונה היתה בחמישי וישנו בצימר, אז לא היתה בעיה שנחזיר את השמלה בראשון ולא בלחץ בשישי
הערות לגבי המחיר: מחיר הוגן
2.6K