קרן היא באמת אחת ויחידה! כבר מהפגישה הראשונה איתה אפשר היה להרגיש את האנרגיות החיוביות שלה, את הסבלנות ובעיקר- את המקצועיות האינסופית. קרן ממש יודעת להתאים את האיפור למי שאת ולבקשותייך. אחת הביקורות הכי טובות שקיבלתי על האיפור היתה שאני עדיין נראית כמו עצמי (אבל מאוד משודרגת :) ). לקרן באמת יש סבלנות אמיתית ורצון שתהיי הכי מרוצה שיש. אני יכולה לומר שבאופן אישי לאחר איפור הניסיון הראשון רציתי לנסות משהו נוסף וחזרתי שוב לקרן אשר היתה מקסימה ונתנה לי לנסות סגנון איפור נוסף (שאותו גם לבסוף בחרתי), והכל בשמחה ובחיוך. מבחינה מקצועית- אין אצלה הפתעות: היא מתעדת את האיפור שהיא עושה בניסיון ולכן ביום האירוע את נראית בדיוק כמו באיפור הניסיון. האיפור החזיק לי ממש לכל הערב ואפילו קיבלתי ממנה את השפתון למקרה שבמהלך האירוע ידרשו חיזוקים. היא גם איפרה את אמא שלי (Aאף פעם לא מתאפרת) בצורה פשוט מושלמת, שאפילו לאמא לא היו טענות..
מעבר לכך, היא פשוט בנאדם מעניין ומגניב שכיף שמלווה אותך ביום כל כך חשוב!
עם יד על הלב, קרן היא באמת אחד מה"ספקים" שהכי הייתי מרוצה בהם בחתונתי. אין לי ספק שכל מי שתבחר בה כמאפרת, תדע בדיוק על מה אני מדברת :) מומלצת ביותר!...
אהבתי: באמת שהכל: את האיפור, את המקצועיות ואת קרן עצמה שהיא אחד האנשים האדירים. לא אהבתי: אין דבר כזה (באמת!) מחיר: 950 הערות לגבי המחיר: מחיר באמת לגיטימי לכזו מאפרת מוכשרת!