הגענו אל חן המקסימה לאחר שקיבלנו המלצות מאולם האירוע חוות אלנבי. מהרגע הראשון, ידענו שאיתה אנחנו סוגרים, שהיא זאת שתצלם את החתונה שלנו. חן הייתה מקסימה ואדיבה לאורך כל הדרך, לאורך כל התהליך הייתה קשובה לרצונות שלנו ולדגשים שרצינו לתת באירוע מבחינת צילום. התחתנו ביום שישי בצהריים, חן הגיעה למקום בו התארגנו כבר מוקדם בבוקר עם תומריקו צלם הוידיאו, מהרגע שנכנסו לבית השרו אווירה רגועה , הכל נשאר טבעי והתקדם באותו הקצב, ללא פוזות מיוחדות . משם המשכנו לצילומי חוץ, אמנם היה יום חם, חם מאד אפילו אבל חן התעקשה על צילומים יפים ומיוחדים, נשכבה על הריצפה, עמדה על סולמות והכל בשביל שיצאו את התמונות הכי יצירתיות ואומנותיות שהיא יכולה. הרגשנו שהיא ושאר הצוות משקיעים את כל מה שניתן על מנת שיצאו תמונות מהממות שיזכירו לנו בכל עת את היום הנפלא הזה. גם באירוע עצמו, בשקט בשקט בלי שמרגישים אותם, הם צילמו ה-כ-ל ! את כל האנשים, מכל זוית, מלמעלה, מלמטה מהצד... אנשים יום למחרת האירוע אמרו שהיה צוות צילום מדהים, נחמד, שהיה שם וצילם את כל הרגעים המיוחדים שהם לא חשבו שיתעדו. חן ושאר הצוות המדהים- תודה ענקית!!! אתם מוכשרים ברמות!!! אני ממליצה לכל מי שיקרא את ההמלצה הזאת לקחת את חן להיות הצלמת באירוע שלכם. מחכים בקוצר רוח לראות איך ייצא האלבום!
אהבתי: את האדיבות, השירותיות והאומנותיות המופלאה של צוות הצלמים לא אהבתי: הכל היה מושלם! הערות לגבי המחיר: מחיר הגון ששווה הכל!!!