דף הבית   >   נותני השירות   >   תוצרת הארץ - חלל אורבני לאירועים   >   חוות דעת של PollyN

חוות דעת על תוצרת הארץ - חלל אורבני לאירועים

PollyN
סביר
עניין האוכל היה מאד חשוב לנו. את התפריט בנינו יחד עם השפית ליאורה. מה שהיה היה טעים מאד. הבעיה הייתה שבמנות פתיחה שהבטיחו לנו לא היה כמעט כלום! מלצרים הסתובבו עם מגשים כמעט ריקים, אם בכלל. לא היה בהתחלה אוכל בכלל- בשונה ממה שהבטיחו לנו לאחר שהסכמנו על מסתובבים. המנות העיקריות היו טעימות ועשויות טוב מאד, אבל הבטיחו לנו שאכן זה יהיה בהגשה עצמית- ויחד עם זאת המנות יהיו מעוצבות. בסוף האוכל היה במגשים כמו כל חדר אוכל.
הקינוחים היו טעימים מאד, אבל הפחזניות יצאו קפואות!!
שילמנו תוספת כדי לקבל פרחים מסויימים שביקשנו, ביקשנו תאורה מסויימת. כשהגענו לאולם היו חלק מהפרחים שהזמנו אבל עם פרחים אחרים לגמרי! עם נרות (שבפירוש ביקשנו בלי נרות!!!) היה המון כאוס בהתחלה, העבירו את תיבת השקים מפה לשם ומשם לפה, אף אחד לא ידע איפה היא נמצאת (כולל עובדי המקום ששאלתי אותם). אלה רק חלק מהבעיות. לקחו לי כמעט שנה וחצי כדי לכתוב את זה, אבל זה חשוב כדי שאחרים ידעו ויזהרו. בסופו של דבר הרגשנו שצחקו עלינו. ההתנהלות של ינאי הייתה מאד לא מקצועית. בדיעבד לא היינו מתחתנים שם. ממליצה גם לכם להתחתן במקום אחר.
אהבתי: רוב האוכל היה טוב מאד
לא אהבתי: חוסר המקצועיות, שנתנו לנו הרגשה שפשוט צחקו עלינו.
מחיר: 235
הערות לגבי המחיר: המחיר לא כולל שכר מלצרים, טיפים, פרחים