הצלמים הכי גרועים שיצא לי להכיר!!! החל מהתמונות, היחס- הכול ממש היה מתחת לכל ביקורת!!! לא ככה מתייחסים לזוג שמתחתן שזה היום הכי חשוב בחייו ובמיוחד צילום- שזו המזכרת הכי חשובה והיחידה (חוץ מהזיכרון) שיש לנו! ממליצה לכולם כמובן להתרחק מהם. הם שקרנים ורמאים! אני יודעת שבפגישה אצלם מיקי יעשה עליכם רושם טוב אבל חבל, בנות (ובנים), זה היום שלכם וחבל שזה מה שיהרוס לכם את היום המאושר בחייכם.... אז זה הסיפור שלנו- אם הייתי יכולה לתכנן את החתונה מחדש הייתי משלמת יותר (אקספוז לקחו לי 7800) ולא מתפשרת עליהם... אני פשוט חיפשתי זול. נתי היה אמור לצלם אותנו בחתונה, התקשרו אלינו יום לפני ואמרו לי שהוא תפס את הגב ולא יכול ושיביאו לי צלם אחר. הצלם שבא היה כמובן העוזר של נתי ולא יצאו לנו תמונות יפות בכלל (הוא נחמד והכול אבל לא יצאו לנו תמונות "וואו" ואיפה שהיה לי הכי חשוב להצטלם- בים, בסוף לא הספקנו). אחרי שבועיים גיליתי שנתי צילם מישהי אחרת באותו יום ושלא באמת נתפס הגב! הלכתי אליהם לקחת סוף סוף את האלבום והווידאו והתעמתתי עם נתי בנושא והוא אמר "אין מה לעשות" שהוא מצטער כביכול ולא היה לו יותר מדי להגיד, ולא רק זה, הוא גם "העיף" אותנו מהמשרד וסגר עליי את הדלת מכיוון שעיצבנתי אותו וזרקתי מילה ליד לקוח והוא פחד שהם יישמעו ולא יסגרו. אז נתי היקר, עדיף להם לא לסגור איתכם! מסכנים הזוג שייקח אותכם.... בקיצור, בהתחלה הם עושים רושם טוב, מיקי קונה אותך במילים שלו: "מלצמים כל דמעה, כל מבט כל____ (איזשהי חארטה אחרת)" שבתכל'ס הם צלמים גרועים עם יחס גרוע. באמת שעדיף לכן צלם אחר ולהוסיף עוד טיפונת כסף וכאלה... אני לקחתי אותם בלי המלצות ממישהו לפני והתאכזבתי- ובגדול!
דרך אגב- אחרי שסגרנוא יתם- שמענו מאנשים אחרים שגם הם צילמו אותם שגם הם לא ממליצים.
בכל אופן, תיזהרו מהם!...
אהבתי: כלוםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא אהבתי: הכול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחיר: 7,800 הערות לגבי המחיר: כולל 2 סטילס+ וידאו אחד+ אלבומים (לא כולל הגדלות)