דף הבית   >   נותני השירות   >   Mark4Wedding : Family and Wedding photography   >   חוות דעת של grozmaya

חוות דעת על Mark4Wedding : Family and Wedding photography

grozmaya
כתבתי עוד חוות דעת אחת
אם היו יותר מחמישה כוכבים - היינו נותנים.
בעלי ואני סופר בררניים ופדנטים - ראינו המון אולמות אירועים, פגשנו 3 דיג'יים, עשינו 3 טעימות לפני האירוע, 3 איפורי נסיון, עשרות שמלות כלה נמדדו, אבל מארק היה הצלם היחיד שפגשנו. כשנתקלנו בעבודות שלו ופגשנו את הנפשות הפועלות, היה זה המקרה היחיד בו לא הרגשנו שום צורך לפגוש מישהו נוסף מהתחום. היה לנו ברור שאלו האנשים שאנחנו רוצים שיצלמו את החתונה שלנו (ואת תמונות הרווקות של לפני).
חשוב לציין כי הצילום היה מהדברים שהיו הכי חשובים לנו בחתונה, ועשינו בחירה מעולה.
מעבר למקצועיות הבלתי מתפשרת, הכשרון, היצירתיות והייחודיות של הצילום - מארק הוא אדם מקסים, נעים, בעל סבלנות ראויה להערכה (דבר מאוד חשוב בבחירת הספקים בחתונה, בסופו של דבר אתם הולכים לעבוד איתם ביום מאוד לחוץ ומלא רגשות), ויכול לגרום גם לאדם שהכי נבוך מול המצלמה להרגיש בנח. הוא יודע לתפוס את הרגעים הכי אמיתיים ולא מבויימים - אפילו כשאתם בכלל לא שמים לב שאתם מצולמים, וכך יוצאות תמונות פשוט מקסימות.
באירוע עצמו מארק והצוות שלו לא חסכו בציוד, וכשהייתה פאשלה באולם בזמן החופה והאור בחופה כבה - מארק הציל את המצב עם האור שהוא הביא.
גם לאחר הצילומים בעת הריטוש הוא היה פתוח לכל מיליוני הבקשות שלנו, עם המון סבלנות שלחלוטין לא מובנת מאליה.
אנחנו פשוט לא מפסיקים לקבל מחמאות על התמונות והמתנה הקבועה שלנו עכשיו לקרובי משפחה הם צילומי משפחה אצלו.
מומלץ בחום!
אהבתי: צילום מקורי ולא בנאלי, את האישיות הנעימה, הסבלנות, היחס ובעצם - הכל.