היינו מרוצים מאוד מהשירות וגם מהמחיר שקיבלנו מבר-קוד. ידענו מראש כמה ואיזה אלכוהול אנחנו רוצים בחתונה שלנו, ומאור התאים את ההצעה לתקציב שלנו עם מחיר מעולה וחיוך כובש. בנוסף, הוא שדרג ופינק ובכללי קיבלנו פידבק מאוד חיובי מהאורחים על איכות האלכוהול, הכמות וגם וכמובן על השירות של הברמנים.
אלכוהול היה אחד הדברים הכי חשובים מבחינתנו והברמנים של בר-קוד ידעו לספק את הסחורה ובגדול.
חשוב לציין - התחתנו בג'ויה מיה ב-27.3.2014 ומאחר שהמקום מחייב לקחת את בר-קוד לא הייתה לנו אפשרות בחירה, אבל כמו שאפשר להבין היינו מאוד מרוצים מבר-קוד. ...
אהבתי: המחיר, הפינוקים והכימיה שהייתה לנו עם מאור. היה לנו ממש כיף איתו בפגישות והוא הבין את הראש שלנו ולא "שיחק משחקים". בנוסף, כמו שסיכמנו איתו, נציג מטעמנו ספר את הבקבוקים שרכשנו ממנו (מרבית הבקבוקים היו ללא הגבלה, אז בפועל דובר בעיקר על וויסקי ו-וודקה איכותית) כדי לוודא שאכן הכל בהתאם למה שסיכמנו וחתמנו. הבקבוקים שנותרו חזרו איתנו. לא אהבתי: חוסר תיאום בין מאור לבין מנהל הבר - הייתה טעות והוציאו בקבוקים שהיו מיועדים לשלב המסיבה בשלב קבלת הפנים, אבל מאור תיקן את הטעות בהתאם למה שסיכמנו כך שלא נגרם כל נזק והאלכוהול האיכותי זרם בשלב המסיבה. מחיר: 12,450 הערות לגבי המחיר: כולל שבעה ברמנים (350 לברמן) ואת כל האלכוהול (מעל 50 ואן גוך, 6 וויסקי איכותי ועוד הרבה מאוד אלכוהול ללא הגבלה)