טירן היה נהדר! מפגישת הייעוץ המקצועית והנעימה שבה ניסינו מספר אפשרויות לתסרוקת-הגעתי כ3 חודשים לפני האירוע חתונה עם שיער קצר (תספורת פיטרייה) והייתה התלבטות מה הסגנון יהיה: טבעי וגלי או אסוף עם תוספות שיער ומאד חששתי שזה יראה מוגזם ולא טבעי-בחתונה נראתי נהדר, השיער היה אסוף ומקושט בצמה עם פרחים עדינים-קלאסי! האיפור היה עדין כמו שרציתי והחזיק מעמד היטב עם כל הנשיקות,חיבוקים וריקודים!
יום האירוע התארגנתי במלון עם טירן הוא גם הלביש אותי והיה כיף, מצחיק ולא מעיק. כדאי!!...
אהבתי: אין לחץ להחליט על כיוון אחד שנראה רק בעיניו, הוא מראה אפשרויות איפור ושיער מגוונות בהתאמה מושלמת לפנים.מאד מקצועי!! לא אהבתי: לא אהבתי את האודם העמיד, כדאי לנסות את האודם של האירוע כבר לפני יום האירוע. אני התלבטתי ביום החתונה ולכן נאלצתי להוריד ולשים מחדש כשהגעתי לאולם-האודם ייבש את השפתיים ולא מתאים לשפתיים יבשות כמו שלי.יש אפשרויות אחרות לעמידות כמו-עיפרון ועליו אודם.סה"כ איפור מאד מוצלח ועמיד. מחיר: 2,600 הערות לגבי המחיר: עבור איפור ושיער עם תוספות לי ולאמא שלי