דף הבית   >   נותני השירות   >   bau – בית לאירועים עכשוויים   >   חוות דעת של חנץ

חוות דעת על bau – בית לאירועים עכשוויים

חנץ
הי לכולם,
התחתנו ב-25.3.14 ב-BAU, ואני יודעת כמה נעזרתי באתר הזה כדי לקרוא המלצות/ביקורות על ספקים שונים בארגון החתונה שלנו, אז חשוב לי לכתוב כמה כאלה בעצמי, כדי לעזור לאחרים.

ה-BAU הוא מקום מושלם למי שמחפש חתונה קטנה (עד 250 איש, לנו היו באזור ה-180), אינטימית, באווירה ביתית ונעימה, או כמו שכתבנו בהזמנה שלנו: "מופע פירוטכניקה מרהיב, זיקוקים, וכניסה לחופה מהליקופטר- כל אלה לא היו בחתונה שלנו, אבל יהיה שמח, תבואו".
תשכחו מנברשות שנדליר, תקרות גבוהות, אורות ניאון סגולים וואזות אימתניות. ה-BAU הוא באמת מקום מיוחד, עם פריטי וינטג', ריהוט אלטרנטיבי, אווירה חמה וביתית ואוכל מצוין (עד עכשיו האורחים מחמיאים). ולא פחות חשוב מזה, האנשים שם באמת מדהימים- החל משלי אשת המכירות, ועד איתי מנהל האירוע ויערה המקסימה, שהיו סופר מקצוענים ונתנו יחס חם ואישי.
כל הזמן דאגו שלא יחסר כלום לאף אחד, וגם שמחו איתנו ורקדו איתנו ברחבה, שזה ממש לא דבר שרואים בכל אירוע (אני לפחות לא ראיתי). אותנו זה ריגש, והוסיף לאווירה הנעימה.
בקיצור, מי שלא רוצה להרגיש מחופש לחתן כלה בחתונה שלו, וליפול לכל השטנץ הקבוע של חתונה - מוזמן ל-BAU. אנחנו מממליצים בחום!
אהבתי: את העיצוב המיוחד (אפילו הכספת של הצ'קים היא בעצם תיבת דואר כמו של פעם!), את הריהוט האלטרנטיבי הייחודי, את האוכל, את היחס החם והאישי, את הצוות המקסים, את ההגינות..
לא אהבתי: חלק מהאורחים טענו שהקינוחים נגמרו מהר מדי, אבל זה לא פגם לרגע בשמחה שלנו או בחוויה הקולינרית של האורחים, שעדיין משבחים את האוכל. אין לי ספק שאם הייתי רואה את זה באותו רגע, ואומרת משהו לצוות, גם היו דואגים לזה.
הערות לגבי המחיר: נחשב עדיין למחירי חורף (שעון חורף)