תודה לאודי היקר מארטמיר שצילם אותנו בחינה. התמונות יצאו מדהימות!!! אודי, אתה בחור נהדר, רגיש ומקצועי והיית לצידנו לאורך כל האירוע כמו יד ימיננו! כל הכבוד!!
תודה לתמיר הגדול שצילם אותנו ביחד עם אודי בחתונה. איזה תמונות נהדרות ואיכותיות קיבלנו מכם!!! תמיר הוא אומן בנשמה, בחור מקצועי ונהדר וכבר בפגישה הראשונה איתו ידענו שאנו רוצים שהוא והצוות שלו יבואו לצלם בחינה ובחתונה. הרגשנו שתמיר פשוט אוהב את מה שהוא עושה ולכן סמכנו עליו.
תמיר ואודי הביאו המון שמחת חיים לתמונות וזווית ראייה מעניינת שמספרת סיפור ומעבירה המון רגש!!!
ותודה אחרונה לטלי היקרה שתמיד דאגה לנו ונתנה מענה לכל שאלותינו בסבלנות ובהומור משובח ואת התחושה שאנחנו בידיים טובות, מיומנות ומקצועיות. את פשוט מקסימה!!!
לכל הצוות של ארטמיר - אנו מודים לכם מאוד מאוד שנתתם לנו זכרונות כל כך יפים מהימים הכי חשובים בחיינו!!!
אהבתי: את ההרגשה שבחרנו צוות מקצועי ובעל ניסיון רב!את הידיעה שבחרנו בצוות מקסים, אדיב וכייפי!ואת התמונות המהממות! את הרגש שעבר בתמונות! כל תמונה מספרת סיפור וזאת אומנות! לא אהבתי: שהיינו צריכים לבחור 250 תמונות (עבור האלבום) מתוך מלאי עצום של תמונות מדהימות!היה לנו קשה לבחור!!!! כי כל התמונות נפלאות!!!