דף הבית   >   נותני השירות   >   כליף   >   חוות דעת של MEDELM

חוות דעת על כליף

MEDELM
טוב
נתחיל מהשורה התחתונה - המקום מדהים וברמה גבוהה מאד יחסית לשאר המקומות שיש בשוק.
אנחנו יכולים להגיד את זה בלב שלם כי ראינו 17! מקומות לפני בחרנו בכליף.

הקייטרינג של שף חואן - אחד מהטובים בארץ אם לא ה...
זה מתחיל מהאוכל, שניתן להבין משאר התגובות שהוא מאד מאד טעים ברמת מסעדת גורמה. אנחנו מקבלים עליו מחמאות עד היום.
ממשיך בצוות, חואן עצמו - שף למופת וגם אדם טוב ונחמד, אירנה - מקצועית, אחראית, היתה מארחת מדהימה בזמן הארוע. כל דבר שחשבנו לבקש אירנה היתה שם שניה קודם לכן והציעה אותו, וכמובן צוות המלצרים שעבד נהדר.
נעבור לבר (הבר-דאק) - סה"כ חברה על-הכיפאק. היתה אווירה מקצועית וטובה - היה נעים לבוא לבר ולבקש שתיה ולא כמו בחתונות אחרות שלפעמים יש תחושה שעושים לך טובה. הוציאו את השטויות לרחבה בזמן ובטפטופים (לא הכל בבת-אחת).
נעבור לאולם הכליף עצמו - האולם עצמו מדהים ומיוחד. צריך ללכת לראות כדי להבין.
מתאים בול לחתונות קטנות/בינוניות של 200-300 איש בלי לגרום לארוע או לרחבה להרגיש ריקים.
העיצוב הבסיסי שמציעים הוא ברמה גבוהה ואין שום צורך לשדרג.
חניה - סוגרים את חניון הרובע/פשפשים שיכול להכיל עד מקסימום 185 מקומות (לא משנה מה ימכרו לכם בזמן חתימת החוזה) ממוקם כ200מ' מהאולם.
חדר חתן/כלה - גדול ונוח. מהרגע שהגענו לאולם עד שהגענו לאוטו בסיום החתונה דאגו לנו ולמשפחה הקרובה - כל הזמן.
מים, אוכל, ניהול שלבי החתונה, ליווי מאבטח עד לאוטו - הכל תיקתק.

נעבור לדברים הפחות טובים:
1. מנהל הארוע - בפגישות היתה תחושה שעושה טובה (יושב רגל על רגל במשרד, מפהק בפרצוף, נותן תחושה שרוצה לנפנף אותך).
דיברנו איתו על חניה לנכים בקרבת האולם. סוכם ש2 אנשים ספציפיים יתקשרו אליו לפני ההגעה לאולם ויקבלו הכוונה לחניית הנכים שקרובה לאולם. בפועל - לא ענה לאחד מהם ולשני אמר ש"לא היה ולא נברא".
2. החופה בזמן הארוע היתה עקומה! הפנינו את תשומת ליבו של מנהל הארוע כחצי שעה לפני קבלת הפנים. בפועל - לא טופל ורואים זאת בבירור בתמונות.

סה"כ אנחנו מאד מרוצים מהבחירה. בדיעבד היינו הולכים על אותו אולם שוב!
תודה רבה לכל צוות הקייטרינג של חואן והכליף על חתונה מדהימה.
אהבתי: Location location locationכל מה שקשור לקייטרינג של חואןמראה מיוחד, גודל האולםצוות מקצועי
לא אהבתי: מחיר - יקר! (יש תמורה לאגרה)מנהל הארוע
כליף
לפני 8 שנים
עברו שנתיים מיום התגובה, מנהל הארוע עליו מדובר כבר לא בכליף. והיום יש לנו מנהל אירועים חדש וצוות שבונה חופות מדהימות וישרות פלס :)