וואו, אחת ההחלטות הכי טובות שעשיתי בנוגע לחתונה! נושא הצילום עבורי היה אחד החשובים, איך שלא תסתכלו על זה, מה שנשאר לכם בסוף זה התמונות. אחרי שוטטות אין סופית באינטרנט אחר צלם חתונה, נתקלתי במקרה באתר של יוסי, משהו ממגנט בתמונות שלו ואי אפשר להפסיק להסתכל. נפגשו עם עוד שני צלמים, אבל בסוף החלטנו לסגור עם יוסי, למרות שהיה היקר ביותר מביניהם, פשוט לא יכולתי לוותר עליו. התמונות רכות, טבעיות, היה קשה מאוד לבחור לאלבום כי הכל היה כ"כ יפה! אנחנו לא אנשים שאוהבים להצטלם וביקשנו לוותר על שלב התמונות המבויימות שלפני האירוע עצמו, יוסי זרם איתנו והבין אותנו לגמרי. למרות זה היה חשוב לו שיהיו לנו כמה תמונות רק של שנינו ובאופן ספונטני אמר לנו ללכת הלוך ושוב בשביל במקום האירוע, בלי לביים, בלי להעמיד אותנו לפוזות, לקח בדיוק 10 דק' והתמונות יצאו יפייפיות וטבעיות. במהלך האירוע לא הרגשנו אותו וגם האורחים לא הרגישו שצלמים נתקעים להם בפרצוף (משהו שהיה לנו חשוב מאוד).
ממליצה בעיניים עצומות!
אהבתי: התמונות והאלבום כמובן! העובדה שיוסי לא מנסה לדחוף לך שום דיל ועוד צלמים ואפקטים מיותרים,וכמובן ההבנה הטוטאלית שאנחנו זוג ביישנים שלא אוהב להצטלם, אבל עדיין רוצה מזכרת יפה מהחתונה :)