דף הבית   >   נותני השירות   >   כרמל יהלום איפור ושיער   >   חוות דעת של yifatf

חוות דעת על כרמל יהלום איפור ושיער

yifatf
כתבתי עוד חוות דעת אחת
כרמל היא הבחירה המושלמת לכל אירוע ובפרט לחתונה. אז קודם כל תקדימו ותשריינו איתה את התאריך.
הגעתי לכרמל דרך שיטוט באתר הזה, היא קיבלה ציון מושלם (5) בכל כך הרבה חוות דעת שהיה לי ברור שזה כנראה מוצדק.
מהשיחה הראשונה כרמל היתה מקסימה, קבעה לי איפור ושיער ניסיון בחינם, וכבר מהמפגש הראשון איתה התרשמתי מצד אחד מהמקצועיות, ומצד שני מהאישיות הכיפית והמצחיקה שלה - דבר מאוד חשוב בתור מי שתבלה איתך את הבוקר של החתונה!
גם כשלא הייתי סגורה על האיפור, היא הציעה לי להגיע לעוד ניסיון בחינם כדי שאהיה סגורה על עצמי והיתה הכי מבינה וזורמת.
ביום עצמו - כרמל הגיעה בול בזמן, העבירה לנו את הבוקר בכיף ובצחוק וממש שחררה את האווירה. מבחינה מקצועית - פשוט מושלם, בדיוק מה שרציתי, היתה קשובה לכל מה שביקשתי והיה לה מאוד מאוד חשוב שאהיה מרוצה. בנוסף, היא איפרה וסירקה את כל המלוות שלי, ואת אמי ואחותי, והיתה בעלת סבלנות לכולן, עד שכולן יהיו מרוצות.
לסיכום - אין עוד מישהי כמו כרמל, שילוב מנצח בין מקצועיות ואופי, פשוט מושלמת. ממליצה בחום!
אהבתי: הכל. באמת מושלמת מכל הבחינות
מחיר: 1,400