ממליצים בחום על הרב יאיר, לפני שסגרנו עם הרב יאיר היה לנו רב אחר שקבענו איתו פגישה, לאחר שהרב הראשון איחר לפגישה ב-40 דקות, היה לנו ברור רב מאחר לפגישת הכרות לא לוקחים, עם הרב יאיר היה פגישה בזמן בבית קפה בת"א, הוא חברמן עם המון חוש הומור ומסביר ברור מה הולך להיות בחופה, אמר שהוא רוצה בערב החתונה לעשות חזרה גנרלית איך החתן מוריד את ההינומה לכלה בשביל לא להרוס לה את התסרוקת, באמת ככה היה בערב במיוחד שלנו... הוא הציע שסוד יהיה בנינו, שגם אני אשבור כוס (מפלסטיק) וככה היה אני גם שברתי כוס מתחת לחופה, היה לנו חוויה כל כך יפה מהחופה, וחופה קצרה בסה"כ 15 דקות חופה כפי שרצינו קצר!!!!
אחרי שבירת הכוס, בהרגל היהודי המוזמנים עולים לחופה לחיבוקים ואיחולי מזל טוב... היו מלא שאמרו לנו שחופה כזאת עוד לא ראו ושהם בהחלט הולכים לאמץ את מה שהיה לנו בטקס.
תאמינו לנו... כשיש נפילה קטנה כמו איחור לפגישה כפי שהיה לנו עם הרב הראשון, היה שווה להמשיך לחפש רב...
אהבתי: הרב עם שלווה והרבה אכפתיות. לפני שהתחתנו הוא שולח מיילים לברר איתנו אם לקחנו כתובה מצוהריום לפני החתונה (היה מוצ"ש) הוא שלח SMS אם אני ארזתי את הכתובה... בהחלט טיפל בכל הנוגע אליו**** יש לי גם לשבח את ארגון צוהר, שעושה עבודה הרבה יותר טובה מהרבנות שלא נותנת שום טיפול מסור חוץ מדאגה של כסף מחיר: 800