דף הבית   >   נותני השירות   >   סלון כלות Ever After   >   חוות דעת של polichaka

חוות דעת על סלון כלות Ever After

polichaka
כתבתי עוד חוות דעת אחת
היי מתחתנות יקרות :) אני מצאתי ממש במקרה את הסלון אבר אפטר באינטרנט , זה היה הסלון הראשון והאחרון שהלכתי פיזית לבדוק . נוכחתי לדעת שהסיבה שהחתונה שלי הייתה מושלמת זה כי מצאתי ספקים שקודם כל בני אדם מיוחדים וטובים וקיבלתי יחס אישי מאוד . אז להתחיל את היום של החתונה שלי בחרתי בסלון אבר אפטר גם כן המקום מהמם ומרגיע , אבל במיוחד בגלל האחיות המדהימות טאניה ודריה . כמה נעימות , שלווה וסבירות פנים יש בהן וזה עוד לפני המקצועיות שהיא בכלל מעל הכל , הן מרהיבות ביופין ועוד יותר באופיהן . אני סגרתי אצלן איפור ושיער שיצא מהם כאשר זה לא נגמר פה בלבד :) קיבלתי גם קישוט לרכב מיוחד במינו אין כאלה בארץ - קישוטי פרחים מהממים ולא הסרטים הסטנדרטים, כרית לטבעות שהשתתפה ממש יפה בטקס החופה , הגעתי עם שמלה מוכנה מהאינטרנט והן עזרו לי להגיע לשלמות ע״י השכרת חצאית תחתית ותיקונים קלים שבכלללל הן לא חייבות להתעסק , איפור נסיון הוא מלא והגעתי כמה ימים לפני לשים שם את הבגדים להתארגנות בשביל לא להיסחב ביום החתונה הלחוץ . הארוחת בוקר שהבנות עושות פשוט ממש עוזרת להתחיל את היום לפחות לא רעבים טרי וטעים :) אני חייבת לציין שארגנתי את החתונה כמעט לבד ושיגעתי ממש שיגעתי כל אחד מהספקים שלי והן לא העירו לי אף פעם , גם באיפור ניסיון טאניה הורידה קצת צבע הוסיפה שינתה רק שבאמת נסגר על מה שרוצים . כל פעם שהיתי מגיעה בשביל משהו קטן החצי מעבירה חצי יום - כמה שעות במקום וממש חבל לי שנגמר .מאוד ממליצה להיכנס לאתר ולהתרשם מהמקום . המחירים שפויים וסבירים לכל כיס ומשתנים מעונה לעונה ומה מוסיפים עוד למחיר הסופי ....
אהבתי: הכללללל . היחס האישי והאופי של טאניה ודריה והמקום המדהים והדברים הנוספים הקטנים .
לא אהבתי: לא היה כזה בכלל :)
סלון כלות Ever After
1.2K