דף הבית   >   נותני השירות   >   קסניה ברודקו   >   חוות דעת של natushlie

חוות דעת על קסניה ברודקו

natushlie
אל קסניה הגעתי דרך חברה מ"כלה להשגה". אחרי מחקר גדול שעשיתי על המון מאפרות (גם הנחשבות ביותר), ראיתי את העבודות של קסניה והרגשתי שמצאתי את מה שחיפשתי.אז הרמתי אליה טלפון וכבר מהשיחת טלפון הרגשתי שזה זה ! היא הייתה כל כך נחמדה ונתנה לי המון טיפים להמשך ההתארגנות לחתונה. הרגשתי שממש נוצר בינינו קשר וקבעתי איתה ניסיון.
כשקסניה הגיעה (אלי הביתה ! כן כן אלי הביתה !) ישר אמרתי לה איזה איפור אני רוצה. מכיוון שבעלי לא אהב כל כך את איך שאיפרו אותי לאירוע משפחתי אחר ,הקפדתי מאוד לומר לה שאני רוצה איפור מאוד מאוד עדין ושהכי חשוב, שהמייק אפ יתאים לגוון פנים שלי (באירוע המשפחתי האחר בתמונות יצאתי לבנה כמו סיד). קסניה אמרה ברור ! אין בעיה ושאני לא צריכה לדאוג- ישר קבעתי איתה שתהיה המאפרת שלי לחתונה :) אגב גם המחיר שלה נורמלי לחלוטין בניגוד למאפרות פלצניות אחרות....

2 קרייססים עברו עלי לפני החתונה:

1. 3 חודשים לפני החתונה הלכתי לרופא עיניים להסרת פלולה קטנה שגדלה לי. כנראה שהרופא היה קצת עייף ובטעות שרף לי כמה ריסים. הפכתי להיות קטועת ריסים ! כמות הדמעות שירדו לי באותו יום..... מיד התקשרתי לקסניה, בבאסה נוראית שאין לי ריסים! שלחתי לה תמונות מכל מיני זוויות של העין. קסניה הרגיעה אותי ואמרה לי שלא קרה שום דבר. שקודם כל היא מאמינה שיגדלו הריסים עד החתונה (מה שבאמת קרה) וגם אם לא, היא תשלים לי כך שזה יראה טבעי.

2. יום לפני החתונה צמח לי חצ'קון לחץ על המצח- איפה שכולם רואים ! דיברתי עם קסניה והיא אמרה לי לא לגעת בו, רק אם הוא יורד לבד במקלחת. בסוף הוא באמת ירד במקלחת ! ביום של החתונה לא היה אפילו זכר מסכן למוקש שגדל לי על הפרצוף.

ביום של החתונה (11/11/2013) קסניה הגיעה באוירה הכי כיפית שיש, דיברנו צחקנו, ולא הרגשתי בכלל לחוצה מהחתונה. היא המתינה עד שהמעצב שיער יסיים והתחילה לאפר אותי. לפני היציאה כמובן דאגה לתת לי ערכה ובה היה נייר סופג זיעה, ליפ גלוס (בצבע מהמם שאני לא מצליחה למצוא צבע דומה בשום מקום אחר, מסתבר שהיא הכינה אותו בעצמה ע"י ערבוב של צבעים.... תותחית !) מקלות אוזניים מיוחדים לאיפור, קרם גוף בריח מעולה, ועוד כמה דברים שאני כבר לא זוכרת... :)

האיפור יצא כל כך מהמם ! כל כך עדין ! אנשים לא הפסיקו להחמיא לי על האיפור ואמרו לי שהייתי נראית ממש כמו נסיכה. עכשיו בטח לכל כלה אומרים את זה.... אבל כמה חברות שלי שהיו בחתונה שראו אותי והן גם אמורות להתחתן, ביקשו ממני את הטלפון שלה לתיאום לחתונה שלהן. ובעלי (שהוא נורא ביקורתי) קורה לי מאז החתונה ברבור :)

אתם לא כל כך מכירים אותי אבל אני נורא פרפקציוניסטית. לקח לי חודשיים למצוא מאפרת ומעצב שיער (גיא שמואל שגם הוא היה תותח אבל אכתוב עליו בנפרד) ואין ספק שאני פשוט מאושרת מהבחירה שעשיתי. אם אתן מחפשות מאפרת מתוקה ונחמדה ומקצועית שאין דברים כאלה, לכו לקסניה, תאמינו לי שלא תתאכזבו !
אהבתי: את היחס ! את הדיוק בזמני ההגעה( תמיד הגיע ל פני הזמן תמיד ! ) את ההתמודדות בקרייסים ואת המחיר! בקיצור את הכל !
לא אהבתי: פחחחחחחחחח, לא היה דבר כזה !
מחיר: 1,000
הערות לגבי המחיר: שווה !