תמר היא מ-ד-ה-י-מ-ה!!
צלמת מקצועית, בעלת תשומת לב לפרטים. ההחלטה הכי מוצלחת בארגון החתונה שלנו!
הגיעה בזמן להכנות, נסעה מראש כדי לבחור לנו אזור לצילומי חוץ - שדה שקדיות מקסים ביופיו, שלא הכרנו בקרבת מגורנו. הספקנו גם להצטלם במקום נוסף שבחרנו.
פרט למקצועיות הצילום - כל מה שקראנו נכון ומעבר לכך, היא מאוד עוזרת ומתפקדת כמנהלת ארוע ובכל תפקיד נדרש כדי שהכל יתקתק.
עזרה לי להתלבש (התארגנו בבית), הרוכסן של שמלת הכלה התקלקל ונפתח. לא נלחצתי לרגע כי ידעתי שתמר תציל את המצב, ואכן היא תפרה את השמלה!! בהמשך הארוע עזרה גם בתיקון קטן בשמלת אחות הכלה. במהלך החופה צילמה את כל המשתתפים תחת החופה, ובסיומה הורידה את ההינומה בלי להפריע למתרחש.
צילמה המון, ותמונות מאוד איכותיות ויפות. מקבלת הפנים ועד סוף הערב המדהים דאגה להמון צילומי משפחה וממש הביאה אנשים אחד אחד במקרה שהיו חסרים בתמונות המשפחתיות. ביקשה שנדגיש מי חשוב לנו במיוחד שלא נפספס וזכרה כל פרט. בעלה, צלם הוידאו אלי, ליווה אותנו כל היום והיה גם הוא מאוד מקצועי! בוידאו ניכר כי באירוע הם לא נחו לרגע (ונשארו איתנו עד הסוף ממש, כמעט 3 בבוקר). תמר גם הציעה לעצב אלבום נפרד להורים, לפי העדפה שלנו. קיבלנו את התמונות תוך שבוע ואת הוידאו המלא אחרי מספר שבועות. אין ספק שנבחר בה לארועים הבאים!
תמר הייתה מאוד צנועה בפגישה האישית ולא היללה את עצמה כמו צלמים אחרים שראינו אך התוצאה דיברה בעד עצמה.
אורחים רבים, צעירים כמבוגרים, חילקו מחמאות לצלמת.
מומלצת מכל בחינה!...
אהבתי: את היחס החם, והאמרגות שהוסיפה על תפקידה.התמונות המשפחתיות היו בכל ההרכבים האפשריים.תמונות מצוינות. מחיר: 9,000 הערות לגבי המחיר: כולל וידאו, שני צלמי סטילס, שלושה אלבומים