מקום ממש יפה במיקום מצויין במרכז הארץ, לנו היה חשוב למצוא אולם במרכז הארץ כי המשפחות שלנו כל אחת מקצה אחר. מכל האולמות היקרים והממש לא איכותיים שיש במרכז, יוצא הדופן הוא ה"טירה" בגעש. מקום יפיפה וממש במחיר סביר בהחלט. כל הצוות יצא מגידרו כדי שתהיה לנו חתונה נהדרת, החל מאנשי המכירות הנפלאים שבהתחלה נפגשנו עם דניאל אבל סהכ דיברנו על כולם, מנהל האירוע דודו שהיה פשוט נפלא ודאג לכל מה שרק רצינו וכל בקשה שרק ביקשנו הוא ישר ענה עליה ודאג שכל האירוע יתנהל בצורה מושלמת וגם פינק אותנו בסוף בבר קינוחים! מנהל האולם שגם דאג שנהיה מרוצים כשפחות אהבנו מנה עיקרית, הוא דאג להחליף לנו אותה למנה מיוחדת שהכינו במיוחד בשבילנו. המעצב שעשה עבודה נהדרת בעיצוב החופה והאולם ויצא פשוט אדיר! הברמן שפינק אותנו בעוד אלכוהול מעבר למה שמגיע לנו, דאג להחליף לסוגי אלכוהול שרצינו, יצאה ברמנית לרחבה שדאגה לעשות שמח לכל האורחים וכל הברמנים תקתקו עבודה ולא היה מצב שהיה תור בבר. אפילו האחראי על תאורה וההגברה עשה מאמצים כדי שהסרט שרצינו להקרין יהיה ברזולוציה גבוהה ועם סאונד טוב והיה ממש נחמד.
כולם ממש נחמדים ואף פעם לא אמרו לנו "לא", למרות כל בקשה מפגרת או מופרזת שהיתה לנו, הכל עשו עם חיוך וראו שממש איכפת להם שיצא לנו חתונה מצויינת. ...
אהבתי: מנות בקבלת פנים היו ממש טעימות והיה ממש הרבה מבחר.העיצוב של האולם היה אדיר!היחס האישי של דודו מנהל האירוע שדאג שהכל יתנהל בצורה מושלמת! מחיר: 74,200 הערות לגבי המחיר: חתונה של 280 איש - 250 שח לאדם + 15 שח לאדם על בר חוץ