מיקום הארוע: אוושן ת"א
תאריך: 04.07.13 (קייייייץ)
צלמי סטילס: צלם אחד ביום צילומים + צלם נוסף בארוע
צלם וידאו בודד
תמיר הומלץ לנו ע"י חברים. (לאחר שאתה נאבד בכל אתרי הצילום השונים ונפגש עם בעלי רזומה מפואר אבל רדומים, או כאלו ששכחו שצילום חתונה הוא חצי חוויה בשביל הזוג בשונה מצילומי אופנה או כל צילום מקצועי אחר).
כבר בפגישת ההיכרות עם תמיר היה ברור שזה רק עניין של החלטה סופית ולא צריך להמשיך לחפש. ההסבר הפשוט, הקלילות, האנרגיות והחיבור. שום פרט לא היה חסר כדי להבין מה מקבלים, מה נותנים, מתי ואיך הכל מתנהל. (אתה מבין שאתה קונה שקט נפשי ובעיקר בן אדם שיודע מהו צילום חתונה לכל שלביו, משלב קבלת העבודה ועד שכל מה שהובטח התקבל, בן אדם מרגיע וזורם, בלי מניירות וסיפורים).
חשוב לציין שהתעקשנו שתמיר עצמו יהיה זה שיהיה הצלם הראשי בחתונה והוא זה שילווה אותנו לאורך כל יום הצילומים.
ביום הצילומים תמיר הגיע בזמן, ליווה אותנו בסבלנות לאורך כל היום. תמיד עם חיוך והרבה אנרגיות. נהננו מכל רגע מצילומי החוץ כי הדברים זרמו בטבעיות. כל בקשה התקבלה ואפילו דברים שלא ביקשנו קרו, כי תמיר החליט שזה מגניב ונכון והמליץ לנו את ההמלצות הנכונות. חייבים צלם שיודע לאלתר ושגורם לתהליך להיות מהנה.
הוא המליץ על המיקומים ותזמן הכל לפרטי פרטים כדי שנגיע בזמן לאולם.
באולם עצמו תקתק את צילום הכתובה, צילומי משפחה מגניבים ויפים ולא נח עד שהארוע נגמר (סביבות 03:30)
ולתוצאות בפועל.....
התמונות יצאו מהממות, הכלה היתה מאושרת, חומרי הגלם התקבלו בזמן ואפילו אנחנו היו אלו שעיכבנו את קבלת החומרים הסופיים בגלל הקושי לבחור את התמונות הנכונות לאלבום.
צילום הוידאו והעריכה היו מצויינים (העורכת עשתה עבודה מצויינת והצליחה לצייר בסרט התקציר את כל האווירה בארוע, קיבלה בהבנה וברצון כל בקשת שינוי שהועברה אליה בצורה מסודרת לאחר שראינו את העריכה הראשונה, והמעברים בסרט היו מאד מקצועיים. ייאמר לזכות הצלמים, שבנו לה תשתית טובה של חומרי גלם שגם אותם קיבלנו בסוף התהליך).
האלבום עוצב בצורה יפה מאד, וכל בקשה לשינוי מול המעצבת התקבלה בסובלנות ובהבנה ובתחושה של רצון טוב ומתן שירות עד הרגע בו תהיה מרוצה.
כל הנ"ל רק מראה על איכות אנשי המקצוע איתם עובד או מעסיק תמיר ולכן אנחנו ממליצים לקחת את כל החבילה של צילום סטילס ווידאו ממקור אחד. תמיר וטלי אישתו (שתמיד נמצאת שם לטפל בדברים) מתאמים את הכל ודואגים שאתם תקבלו את מבוקשכם בדיוק כמו שהתחייבו, בלי הפתעות ובחוויית שירות טובה מאד.
לסיכום: צלם מקצועי לכל הדעות, בן אדם מקסים שכיף להעביר איתו את יום החתונה, בעל אמינות ותודעת שירות מצויינת, ולא פחות חשוב בעל צוות מקצועי שתומך בו ומייצר שקט נפשי.
באמת שהשתדלנו לקצר, אבל אני מאמין שקשה לקבל חוות דעת על נותן שירות כזה משמעותי בארוע בלי לגעת בכל האספקטים....