התחתנו ב-15.8.2013 בפיין קלאב שליד בית אורן
הגענו לצחי דרך חברים וכבר בשיחה הראשונה שלנו איתו נוצר חיבור מעולה. הוא אדם נעים מאד ומבין עניין, תמיד זמין לשאלות ועונה מהר. משרה תחושה שאפשר לסמוך עליו ושהוא יודע את העבודה.
צחי מלא תשוקה למקצוע, הוא ממש חי את זה וזה ניכר בעבודה שלו. הוא משקיע בכל פרט קטן ולא מעגל פינות. צחי בא לחתונה יחד עם אור ועמרי צלמי סטילס ווידאו שהיו גם כן מעולים וביחד הם היו צוות הצילום של הארוע.
לפני הארוע צחי עבר איתנו בפגישה על כל מיני רעיונות שהיו לו לצילומים וגם לדבר על איך החתונה תתנהל. הוא נפגש איתנו במיוחד יומיים לפני הארוע כדי להביא לנו מצלמת וידאו go-pro ללא תוספת עלות כדי שנוכל לצלם את עצמנו בימים שלפני הארוע כשההתרגשות בשיאה כדי שיהיו לו חומרים לאח"כ. גם במהלך הארוע הם הביאו איתם את מצלמות ה-go-pro ונתנו לחברים ברחבה כדי שיצלמו אחד את השני.
ביום הארוע צחי, אור ועמרי היו איתנו מהבוקר ליוו אותנו כל הדרך ויצרו אווירה כיפית ומרגיעה.
העבודה נעשתה ללא רבב, התמונות מדהימות ואני ממליץ בחום רב על צחי וגם על אור ועמרי. אשמח לעבוד איתם שוב בעתיד...
אהבתי: את המקצוענות והקשר האישי