דף הבית   >   נותני השירות   >   ענבל רביב - שמלות כלה וערב   >   חוות דעת של שריתצ

חוות דעת על ענבל רביב - שמלות כלה וערב

שריתצ
את השמלה עיצבנו אצל ענבל רביב יחד עם אורטל והתופרות המקסימות! התהליך היה כיף גדול, נהניתי להגיע למדידות, לראות את השמלה לאט לאט מקבלת צורה, הבנות של הסטודיו סופר מקצועיות, קשובות ונעימות. מאוד בגובה העיניים, פתוחות לשינויים וסבלניות . על התוצאה הסופית א-י-ן לי מ-י-ל-י-ם!! (אבל אני ארחיב בכל זאת:)
מכל השמלות (והיו לא מעט) שמדדתי אצל המעצבים השונים , השמלות של ענבל הרגישו לי כמו כפפה ליד. הדבר הכי חשוב לדעתי הוא הנוחות והתחושה הקלילה- הרגשתי עם השמלה יותר קלילה מהלבוש היום יומי שלי.
היה לי נוח בצורה לא רגילה, השמלה היתה כל כך עדינה ונעימה והיה לי מאוד קשה להוריד אותה בסוף הערב :)
כשהגעתי לאסוף את השמלה ,במדידה האחרונה, ממש יומיים לפני החתונה , ענבל הבחינה במשהו קטן שלא היה נראה לה יפה- מבלי להתבלבל פירקה ושינתה כדי שיהיה מושלם! הכול היה מאוד מדוקדק , לא ויתרו על שום פרט שפחות ממושלם, היתה לי חוויה מדהימה ונהניתי מכל רגע , מתחילת החוויה מרגע המדידות ועד הסוף! תודה רבה רבה רבה על כל הסבלנות, המקצועיות והשלמות!
אהבתי: הכול!! היתה חוויה מדהימה
לא אהבתי: כלום